ImmoVario - Artikel Post - Artikel Marketing

ImmoVario

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 306 | Aantal woorden: 488 | Datum: | 0 commentaar

ImmoVario is een gespecialiseerd vastgoedportal voor Spanje. Het richt zich op vrije tijds vastgoed dat te koop wordt aangeboden door lokale makelaars in de toeristische gebieden van Spanje (Costa Brava, Costa del Maresme, Costa Dorada, Costa Blanca, Costa de Valencia, Costa Cálida, Costa Tropical, Costa del Sol, Mallorca, Ibiza, ...).

U vindt een ruim aanbod aan Spaans onroerend goed te koop bij ons op de website: fincas, villas, chalets, huizen en appartementen. Bestaande bouw en nieuwbouw en ook nog bouwgrond.

Ons doel is dus om vakantie vastgoed te koop en te huur in Spanje aan u te presenteren en wel op een zo gemakkelijk mogelijke manier. Het is natuurlijk geweldig om een overzicht te hebben van het aanbod van lokale makelaars, in plaats van dat u veel tijd kwijt bent aan het individueel bekijken van hun aanbod. We kunnen u veel tijd besparen! Op het moment dat u meer informatie opvraagt over huizen, appartementen, of bouwgrond staat u gewoon direct in contact met de makelaar die het in de verkoop heeft.

ImmoVario bundelt zo de krachten van internationaal georiënteerde vastgoed aanbieders. Onze partners zijn onder andere vastgoedmakelaars, verhuur organisaties en projectontwikkelaars. Zij zijn in elk geval professionele dienstverleners op het gebied van onroerend goed, met wie u steeds direct en gemakkelijk in contact kunt treden via de site. 

Taalbarrières worden doorbroken door presentatie van het aanbod in maar liefst 12 talen.

In de 7 jaar dat we nu bestaan hebben inmiddels meer dab 120 Spaanse makelaars zich bij ons aangesloten en presenteren we ruim 40.000 van hun vastgoed aanbiedingen.

Onze kracht is dat dit panden en plekjes zijn die voor u als vakantie vierende klant interessant zijn. We verstoppen deze juweeltjes niet tussen duizenden andersoortige panden die voor u niet echt van belang zijn.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek de website: www.immovario.comOver de Auteur

Egbert van de Streek, managing director van ImmoVario

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[165 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[140 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo