FB pix In stijl op vakantie: Ibiza of Mallorca - Artikelpost

In stijl op vakantie: Ibiza of Mallorca

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1119 | Aantal woorden: 762 | Datum: | 0 commentaar

Wat is er lekkerder dan Nederland achter u te laten en te vliegen naar een eiland? Een mooie bestemming is de Balearen, hier vindt u prachtige eilanden als Ibiza en Mallorca. Mallorca heeft fantastische stranden, maar veel van de miljoenen reizigers die jaarlijks naar dit eiland afreizen, weten niet dat Mallorca veel meer biedt. Er zijn bijvoorbeeld 42 beschermde gebieden, waaronder twee natuurreservaten (S'Albufera en Cala Mondragó.) Ten zuiden van Mallorca ligt het eiland en nationale park Cabrera. Twee gebergten doorsnijden het eiland Mallorca: het Tramuntana-gebergte in het westen en het Levante-gebergte in het oosten. Tussen deze twee berg­en in ligt een vruchtbare vlakte die Es Pla wordt genoemd. Bent u een echte natuurliefhebber? Denkt u dan eens na over een villa huren in Mallorca.

Op Ibiza zijn er niet alleen perfecte voorwaarden voor feestgangers om een fantastische vakantie te houden, ook rust en natuurzoekers komen op dit eiland volledig aan hun trekken. Het binnenland van het eiland is nog steeds ruig en ongerept en van een niet te evenaren schoonheid. Ideaal om een een excursie te maken door het eiland. Ook wordt aangeraden om eens door de fruitvelden te rijden. De laatste jaren zijn er steeds meer accommodaties bijgekomen  voor natuurliefhebbers. Geniet u van de uitgestrekte zandstranden en rustige baaien en kreken. Bekijkt u hier het aanbod wat betreft villa huren in Ibiza.

Mallorca biedt een fantastisch aanbod wat betreft uitgaansmogelijkheden.
In alle badplaatsen zijn leuke eet en drinkgelegenheden aanwezig. El Arenal, Playa de Palma en Ca’n Pastilla staan bekend om het trendy uitgaansleven met vele goede restaurantjes, bars en populaire discotheken. In Palma Nova en Magalluf bevinden zich ook vele uitgaansgelegenheden. Bars en discotheken zijn ero ok, waaronder een van de grootste van Mallorca, de topdiscotheek BCM. De andere badplaatsen hebben minder uitgaansgelegenheden, maar ook hier kunt u uitgaan en uzelf prima vermaken.

Ibiza is voor feestvierend Europa de plek om heen te gaan. Het uitgaan in Ibiza met haar beroemde clubs en discotheke
n is een feest voor iedereen die graag de nachtelijke uren op Ibiza in feestend gezelschap doorbrengt. De clubs gaan al vroeg open en de meesten sluiten niet voor 6 uur. De beroemdste DJ’s van Europa zoals Tiësto, Armin van Buuren en Afrojack draaien in populaire discotheken en nachtclubs zoals Pacha, Privilege en Amnesia. Uitgaan op Ibiza is voor velen een droom en onvergetelijk. Uiteraard kunt u het ook rustiger aan doen in vele restaurantjes en barretjes.  

Bezoekt u Ibiza of Mallorca en beleef samen met uw vrienden of familie een waanzinnige vakantie!

Over de Auteur

www.muchosol.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo