Informatie voor het kopen van uw handbagage koffer - Artikelpost

Informatie voor het kopen van uw handbagage koffer

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 470 | Aantal woorden: 425 | Datum: | 0 commentaar

Wanneer u met het vliegtuig reist, mag u zowel een ruimbagage koffer als een handbagage koffer meenemen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om een tas mee te nemen als handbagage, maar een koffer heeft zo diverse voordelen. Er zitten vaak wieltjes onder bijvoorbeeld, waardoor u de koffer niet hoeft te tillen wat bij een tas vaak wel het geval is.

Afmeting en gewicht
Wanneer u een koffer als handbagage wilt meenemen in het vliegtuig moet u goed op de afmeting van uw koffer letten. Elke luchtvaarmaatschappij hanteert namelijk andere afmetingen en toegestane gewicht voor de handbagage. Kijk voor het aanschaffen van een handbagage koffer dus goed welke afmetingen uw luchtvaartmaatschappij hanteert. Daarnaast is het gewicht ook een aandachtspunt. Want wanneer u niet veel gewicht mag meenemen als handbagage, maar u wel veel spullen in uw handbagage wilt hebben, kan een lichte koffer een uitkomst zijn. Want hoe lichter de koffer, hoe meer u aan bagage kunt meenemen.

Soorten handbagage koffers
De handbagage koffers zijn verkrijgbaar in veel verschillende materialen. Grofweg is dit op te delen in harde en zachte koffers. Elk soort heeft zo zijn voordeel. Harde koffers bieden wellicht wat meer bescherming. Zachte koffers zijn flexibeler, waardoor er meer in de koffer past en deze eenvoudig in de bagageruimte geplaats kan worden. Daarnaast zijn handbagage koffers verkrijgbaar in diverse afmetingen en gewichtsklasse, maar u kunt ook nog kiezen uit diverse soorten sluitingen en sloten. En dan hebben we de kleur en/of het patroon nog niet eens genoemd. Al met al zijn er dus zo veel verschillende soorten handbagage koffers te verkrijgen. De voor u geschikte koffer is afhankelijk van uw wensen en eisen.

 

 vindt u onder meer bij Koffergigant. Koffergigant heeft zowel een fysieke winkel als een webshop. De fysieke winkel is gevestigd in Almelo. Op de webshop van Koffergigant kunt u zich rustig oriënteren op de vele mogelijkheden wat betreft handbagage koffers. Vergeet bij de aanschaf van uw handbagage koffer niet te kijken naar de afmetingen die uw luchtvaartmaatschappij hanteert. Het is zonde als uw nieuwe koffer niet voldoet aan de regels, waardoor u extra geld moet betalen om uw koffer mee te mogen nemen. 

Over de Auteur

Reislustig type

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[354 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[122 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo