Inspiratie voor een dagje weg - Artikelpost

Inspiratie voor een dagje weg

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 282 | Aantal woorden: 423 | Datum: | 0 commentaar

Wanneer je vakantie hebt, is het natuurlijk leuk om een dagje weg te gaan. Afhankelijk van het weer heb je ontzettend veel mogelijkheden om dat te doen. In zowel Nederland als België zijn namelijk tal van attracties, bezienswaardigheden en steden waar je jezelf de hele dag kunt vermaken en waar de verveling niet zo snel toe zal slaan. Weet je niet zo goed wat je nu precies moet kiezen? Dan geven wij je hieronder wat inspiratie. 

Dagje weg met kinderen 

Wanneer je een dagje weg Nederland wil met de kinderen, zijn er in ieder geval volop mogelijkheden. Allereerst zijn er uiteraard verschillende dierenparken en dierentuinen waar de kinderen allerlei dieren kunnen ontmoeten die niet in Nederland in het wild leven. Bovendien leren ze hier ook van alles over deze dieren. Voor pure plezier zijn er ook tal van attractieparken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Duinrell, De Efteling en Walibi. Wil je de kinderen wat cultuur bij brengen of iets leerzaams doen? Dan kun je één van de vele musea bezoeken. Er zijn speciale musea voor kinderen of musea die afzonderlijke exposities voor kinderen hebben. Deze zijn overigens vooral in en rondom grote stede te vinden. In België zijn de meest bekende pretparken natuurlijk Plopsaland en Bobbejaanland. Ook hier is er in de grote steden genoeg te vinden. 

Dagje weg zonder kinderen 

Ook wanneer je een dagje weg gaat zonder de kinderen concentreert zich dat voornamelijk op de grote steden. Tenzij je een dagje in de natuur wil doorbrengen natuurlijk. In dat geval is er in de Belgische Ardennen en de in de Nederlandse provincie Gelderland gelegen Veluwe meer dan genoeg te doen. Steden die je absoluut eens moet bezoeken tijdens een dagje weg zijn Genk, Gent, Brugge en Knokke. In Nederland zijn de mogelijkheden ook enorm. In vrijwel iedere provincie zijn er steden te vinden waar je jezelf minimaal een dag vermaakt. 

Over de Auteur

Bij Hoteldeal regelen we niet alleen een hotelovernachting, maar bieden wij altijd iets extra’s. Denk hierbij aan een uitgebreid ontbijt, fietshuur, diner of zelfs een complete zomer- of wintersportvakantie.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[354 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[122 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo