Java eiland - Artikel Post - Artikel Marketing

Java eiland

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: yesme
Gezien: 414 | Aantal woorden: 457 | Datum: Thu, 21 Nov 2013 | 0 commentaar

Een reis naar het schitterende Indonesië is een reis vol hoogtepunten. In dit artikel zal ik meer vertellen over enkele van zulke hoogtepunten op Java eiland. Java is één van de meest bekende eilanden van Indonesië en wordt veel bezocht door toeristen uit Nederland. Begrijpelijk, want op Java eiland zijn nog veel Nederlandse erfenissen van de koloniale tijd te bezichtigen. Bijvoorbeeld in Jakarta is het goed mogelijk om af en toe eens terug in de tijd te gaan om meer te leren over dit onderwerp.

 

Java staat ook bekend om enkele unieke erfenissen van de natuur. En dan met name de vulkanen op Java eiland. Deze zijn vaak indrukwekkend en verspreid over het hele eiland wel aanwezig. Eén van de meest beroemde vulkanen van het eiland is de Bromo vulkaan. Deze kun je van dichtbij of vanaf één van de viewpoints bezichtigen.

 

Een geheel andere unieke ervaring op Java eiland is het nationaal park Ujung Kulon. Dit nationaal park Ujung Kulon ligt op een schiereiland van Java en herbergt diverse bijzondere diersoorten zoals de witte neushoorn. Het nationaal park Ujung Kulon is trouwens benoemd tot werelderfgoed en staat op de UNESCO lijst tussen bestemmingen zoals het wereldberoemde Borobudur dat tevens op Java te vinden is.

 

Een laatste bestemming waar ik nog enkele woorden aan wil wijden, is een bestemming voor de zonaanbidders. Op het eiland Java is gek genoeg maar weinig strand te vinden dat geschikt is voor deze toeristen. Een zonvakantie kun je bijvoorbeeld beter plannen op het eiland Bali, dat naast Java eiland ligt (met de ferry uistekend bereikbaar vanuit Java). Als je toch op zoek gaat naar een badplaats op Java, is Pangandaran wellicht de meest geschikte keuze. Pangandaran is een kleine badplaats en voldoet prima voor de strandvakantie. Pangandaran ligt in de buurt van de steden Bandung en Yogya. Over de Auteur

Redactie van de website www.reisie.nl, jouw online reisgids!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo