Je eerste jongerenreis te boeken - Artikelpost

Je eerste jongerenreis te boeken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 743 | Aantal woorden: 335 | Datum: | 0 commentaar

Heb je zin om op vakantie te gaan maar heb je geen idee wat je kunt gaan verwachten, dan is het tijd dat je gaat kijken wat je mogelijkheden zijn en wat een jongerenreis nu eigenlijk wil zeggen.

Een jongerenreis?
Een jongerenreis wordt ook wel jongerenvakantie genoemd en het is een vakantie speciaal georganiseerd voor jongeren. De meest bekende jongerenreissoort is degene die in het teken staat van zon, zee, strand en feesten. Er wordt dan ook wel  gesproken over de budgetvakanties voor jongeren die houden van uitgaan, relaxen op het strand en af en toe leuke activiteiten doen. Deze reizen gaan naar de populaire badplaatsen rondom de Middellandse Zee. De bekendste landen zijn jongerenreizen Spanje, Griekenland en Portugal. Je kunt dan denken aan een feestvakantie naar plaatsen als Chersonissos, Lloret de Mar, Albufeira, Sunny Beach, El Arenal en Blanes, zeker in de zomer is het daar erg druk. Jongerenvakanties kun je gaan bij speciaal daarvoor opgerichte reisorganisaties. Via deze organisaties regel je je gehele vakantie inclusief vervoer en overnachtingen. Vaak worden de reizen ook begeleid en heb je dus een aanspreekpunt gedurende de hele reis, vaak zijn dat ook jonge mensen zodat het een beetje aansluit qua leeftijd en mogelijkheden en interesses.

De kosten
De kosten van een jongerenreis zijn vooral afhankelijk van waar je heen gaat, wat je vervoer is en in wat voor soort accommodatie je verblijft. Je kunt van te voren een prijs afspreken met je vrienden en dan op zoek gaan naar een reis die daar aan kan voldoen. Je hebt dan verschillende mogelijkheden, of via internet zoeken of een reisorganisatie benaderen en daar binnen lopen.

Over de Auteur

Mijn naam is Peter de Boer en heb dit artikel geschreven over jongerenreizen. Als jonge jongen ben ik zelf ook mee gegaan op zo een jongerenreis en dat is iets waar ik nog regelmatig aan terug denk.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[349 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[117 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo