Je eerste jongerenreis te boeken - Artikel Post - Artikel Marketing

Je eerste jongerenreis te boeken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Peter de Boer
Gezien: 552 | Aantal woorden: 335 | Datum: Tue, 17 Jul 2012 | 0 commentaar

Heb je zin om op vakantie te gaan maar heb je geen idee wat je kunt gaan verwachten, dan is het tijd dat je gaat kijken wat je mogelijkheden zijn en wat een jongerenreis nu eigenlijk wil zeggen.

Een jongerenreis?
Een jongerenreis wordt ook wel jongerenvakantie genoemd en het is een vakantie speciaal georganiseerd voor jongeren. De meest bekende jongerenreissoort is degene die in het teken staat van zon, zee, strand en feesten. Er wordt dan ook wel  gesproken over de budgetvakanties voor jongeren die houden van uitgaan, relaxen op het strand en af en toe leuke activiteiten doen. Deze reizen gaan naar de populaire badplaatsen rondom de Middellandse Zee. De bekendste landen zijn jongerenreizen Spanje, Griekenland en Portugal. Je kunt dan denken aan een feestvakantie naar plaatsen als Chersonissos, Lloret de Mar, Albufeira, Sunny Beach, El Arenal en Blanes, zeker in de zomer is het daar erg druk. Jongerenvakanties kun je gaan bij speciaal daarvoor opgerichte reisorganisaties. Via deze organisaties regel je je gehele vakantie inclusief vervoer en overnachtingen. Vaak worden de reizen ook begeleid en heb je dus een aanspreekpunt gedurende de hele reis, vaak zijn dat ook jonge mensen zodat het een beetje aansluit qua leeftijd en mogelijkheden en interesses.

De kosten
De kosten van een jongerenreis zijn vooral afhankelijk van waar je heen gaat, wat je vervoer is en in wat voor soort accommodatie je verblijft. Je kunt van te voren een prijs afspreken met je vrienden en dan op zoek gaan naar een reis die daar aan kan voldoen. Je hebt dan verschillende mogelijkheden, of via internet zoeken of een reisorganisatie benaderen en daar binnen lopen.

Over de Auteur

Mijn naam is Peter de Boer en heb dit artikel geschreven over jongerenreizen. Als jonge jongen ben ik zelf ook mee gegaan op zo een jongerenreis en dat is iets waar ik nog regelmatig aan terug denk.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo