FB pix Jeugdvakantie in Nederland - Artikelpost

Jeugdvakantie in Nederland

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1055 | Aantal woorden: 411 | Datum: | 0 commentaar

Nog een paar maanden, dan is de zomervakantie er alweer. Een ideale tijd om te beginnen met orienteren op het volbrengen van de zomervakantie. De kinderen zijn immers 6 weken of soms wel langer vrij en zitten een groot deel van die tijd alleen thuis, omdat je als ouder zijnde gewoon moet werken. Natuurlijk probeer je in overeenstemming zoveel mogelijk vrij te regelen, te schuiven met roosters en schema's en misschien willen opa en oma en de buurvrouw ook nog wel eens bijspringen.

Wat echter ook een mogelijkheid is, is het uitzoeken van een jeugdvakantie. Vergeleken bij de buitenschoolse opvang is een jeugdvakantie vaak niet zoveel duurder.

Er zijn in Nederland een heleboel mogelijkheden om op jeugdvakantie te gaan. Soms organiseert de voetbalvereniging of de muziekclub een vakantiekamp, maar er zijn ook verschillende aanbieders van jeugdvakanties in Nederland die er hun beroep van hebben gemaakt.

Een jeugdvakantie is niet alleen leuk voor de kinderen, het is ook nog eens een uitstekende manier om nieuwe sociale contacten op te doen, het gezichtsveld te verbreden, iets om naar uit te kijken en natuurlijk achteraf iets om terug op te kijken.

Bij het kiezen van een goede jeugdvakantie is het als eerste belangrijk om heel goed te kijken wat bij je kind past. Is het een echte avonturier, of is het iemand die liever bij het bekende blijft.
Er zijn zomerkampen te vinden in Nederland, maar ook in het Buitenland. Vaak is het prettig om je kinderen bij dezelfde organisatie onder te brengen.

Sommige organisaties hebben informatie-bijeenkomsten zodat je kennis kunt maken met de begeleiding en het bedrijf. Ook is het als ouder belangrijk om altijd te controleren of de begeleiding een verklaring omtrent gedrag heeft en hoe ze getraind worden.

Een jeugdvakantie in Nederland heeft vaak een thema. Zo zijn er speciale avonturenkampen, survivalkampen en nog veel meer. De meest populaire provincies zijn Flevoland, Drenthe, Gelderland, Overijssel en Noord-Brabant, maar eigenlijk is er in elke regio wel wat te vinden.

We wensen je veel succes bij het vinden van een super jeugdvakantie in 2012

 

Over de Auteur

Simi Reizen organiseert jeugdvakanties en jongerenreizen naar verschillende landen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo