Katten en vakantie: 4 verschillende mogelijkheden - Artikel Post - Artikel Marketing

Katten en vakantie: 4 verschillende mogelijkheden

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 104 | Aantal woorden: 466 | Datum: | 0 commentaar

Het liet even op zich wachten, maar nu staat de zomervakantie toch echt voor de deur. Enthousiast boeken we vliegtickets naar de meest exotische landen. Dan kijken we naar die lieve kattenkopjes op de bank. Knijpende oogjes. Tevreden gespin. Een kopstoot. Juist... die moeten natuurlijk ook nog ondergebracht worden. Weet je nog niet wat je tijdens de vakantie met deze felines aan moet? Geen nood! Hieronder behandelen we verschillende opties.

Mee op vakantie

Katten zijn ware avonturiers. Ze banjeren door bossen, overwinnen hun hoogtevrees en komen zonder kleerscheuren weer bij je terug. Raakt jouw kleine haarbal niet in de stress bij de gedachte aan een verre reis? Neem hem dan mee! Zorg er hierbij wel voor dat hij of zij aan een aantal voorwaarden voldoet. Zo moet de kat in het bezit zijn van een internationaal paspoort, een gezondheidsverklaring van de dierenarts en de nodige inentingen.

Naar een pension

Nee… jouw kat ziet een reis verre van zitten. Toch wil je hem of haar ook een beetje met vakantie sturen. Breng ze dan naar een kattenpension! Tijdens jouw afwezigheid wordt hij of zij voorzien van eten, drinken en de dagelijkse verzorging. Het is hierbij wel belangrijk dat de kat met zijn soortgenootjes overweg kan. Ook moet hij of zij zijn ingeënt tegen de katten- en de niesziekte. Ver hoef je gelukkig niet te zoeken voor een pension. Er is overal wel één te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kattenpension in Hilversum?

Naar een oppas

Binnen de wereld van de katten is er slechts één waarheid: Kattenliefhebbers trekken andere liefhebbers aan. Grote kans dus dat één van jouw vrienden staat te springen om jouw trouwe pluizenbol een tijdje in huis te nemen. Dat is voordelig, want vaak kost deze optie weinig tot niets. Ook weet je zeker de oppas goed met jouw kat om kan gaan. Valt het aanbod echter tegen? Dan kun je altijd nog een particuliere oppas inschakelen.

Thuis laten

Katten zijn het meest tevreden wanneer ze de vakantie lekker in hun eigen huis mogen vertoeven. Maar twee tot drie weken alleen? Dat is geen goed idee. Een kat heeft namelijk elke dag minimaal één uur aandacht nodig. Schakel daarom de hulp van buren in. Laat ze dagelijks langskomen voor eten, drinken en een schone kattenbak. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een professionele kattenoppas.Over de Auteur

Specialistische opvang voor katten

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[240 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo