FB pix Kerst vieren in Praag? - Artikelpost

Kerst vieren in Praag?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 924 | Aantal woorden: 536 | Datum: | 0 commentaar

Ieder jaar weer vieren we kerst op de meest uiteenlopende manieren en locaties in de wereld. Kerstmis is een feest van tradities en verbroedering. De familiebanden worden aangehaald tijdens het kerstdiner en ruzies worden bijgelegd. Veel mensen gaan tijdens de kerstdagen op vakantie, niet alleen naar de wintersport maar ook naar andere gebieden. Wat de laatste jaren erg populair is geworden, is de kerstdagen doorbrengen in een mooie stad zoals bijvoorbeeld Parijs, Barcelona of Praag. Over kerst vieren in Praag gaan we hier wat dieper in.

Romantisch weekje Praag tijdens de kerst

Wat romantiek betreft ben je in Praag op het goede adres, de prachtige stad staat werkelijk bol van de romantiek en sfeer en dat is te merken aan de vele verliefde stelletjes die deze stad het hele jaar door aan doen. Maar zeker tijdens de kerstdagen is Praag werkelijk een schitterende stad met de meest romantische kerstverlichting die je je maar kunt voorstellen. Praag kent verschillende kerstmarkten die je kunt bezoeken maar de de bekendste is toch wel de kerstmarkt op het Oude Stadsplein in het centrum van de stad. Je want je werkelijk in een sprookje als je deze markt bezoekt, niet in de laatste plaats door de schitterende verlichting en de sneeuw. Op de kerstmarkt zijn ook mooie geschenken voor de kerst te vinden voor uw partner, vrienden of zakenrelaties.

Een bezoek aan de opera

Praag staat ook bekend om de opera, de stad kent maar liefst drie operatheaters met mooie operavoorstellingen. Een voordeel is dat de toegangsprijzen in vergelijking met andere opera’s in Europa relatief laag zijn. Als je in Praag bent is een bezoekje aan de opera in ieder geval een absolute aanrader, alleen al om de schitterende operatheaters te bezichtigen.

Romantisch dineren in Praag

Als je met kerst in Praag bent wil je natuurlijk romantisch met je partner het kerstdiner nuttigen. Er zijn in Praag meer dan genoeg restaurants waar je lekker kunt gaan eten maar zorg er wel voor dat je van tevoren reserveert tijdens de kerstdagen. Dat kan in sommige gevallen gewoon thuis in Nederland via internet maar niet altijd. Dus als u rond de kerstdagen arriveert in Praag is het verstandig om meteen een restaurant te kiezen en daar voor kerstavond te reserveren. Als we dan toch een tip mogen geven, als je heerlijk wilt dineren met een prachtig uitzicht dan is het Petrinske Terasy een absolute aanrader. Maar er zijn natuurlijk veel restaurants in deze stad te vinden waar je heerlijk kunt dineren met een schitterend uitzicht.

Varen over de Moldau

In Praag kun je ook aan boord gaan van een van de vele rondvaartboten voor een romantische vaartocht over de rivier de Moldau. Je kunt dan genieten van een heerlijk glas wijn en van adembenemende uitzichten. Als je een en ander goed combineert op kerstavond heb je werkelijk een onvergetelijke kerst.Over de Auteur

Geschreven door de auteur voor de Brabantse kerstpakketten specialist

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo