FB pix Kies voor een hotel in plaats van een Airbnb - Artikelpost

Kies voor een hotel in plaats van een Airbnb

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 251 | Aantal woorden: 570 | Datum: | 0 commentaar

Ga jij graag op reis naar verre landen? Dan weet jij natuurlijk als geen ander dat er tegenwoordig veel verschillende mogelijkheden zijn voor een overnachting. Hierbij kan je denken aan een bed and breakfast, een hotel of hostel. Toch is het bij veel reizigers al jaren populair om een overnachting te boeken bij particulieren via Airbnb. De voornaamste reden hiervoor is dat dit aanzienlijk goedkoper is, dan elke andere willekeurige overnachting. Maar wist je dat een hotel zoveel fijner is dan een Airbnb? Lees snel verder en ontdek de redenen waarom wij liever een overnachting boeken bij een hotel!

1. Hotels annuleren geen verblijf

In het verleden is Airbnb met regelmaat slecht in het nieuws geweest. Dit is niet zo vreemd aangezien de particulieren die hun huis verhuren via dit platform het recht hebben om ten alle tijden een verblijf te annuleren. Hierbij kan je denken aan een verbouwing, een dubbele boeking of dat de verhuurder juist zelf in het huis wil verblijven. Wanneer je te maken krijgt met een onverwachte annulering, dan kan dit flink je vakantie verpesten. Je moet immers ter plekke nog op zoek naar een overnachting wat in vrijwel de meeste gevallen erg duur is. Door altijd een overnachting te boeken bij een hotel heb je hier nooit last van. Een hotel zal nooit een verblijf annuleren tenzij jij hier zelf om vraagt.

2. Gemakkelijker inchecken

Het inchecken bij een Airbnb wordt door veel avonturiers vaak vergeleken met het zoeken naar een speld in een hooiberg. Deze vergelijking wordt gemaakt, omdat het exacte adres pas een paar dagen voor de aanvang van jouw overnachting bekend wordt. Hierdoor is het niet altijd mogelijk om vooraf de beste wandelroutes te plannen. Bovendien bij je bij een Airbnb zelf met de verhuurder bespreken wat alle incheck mogelijkheden zijn. Iets waar niemand met een jetlag op zit te wachten. Bij een hotel heb je hier gelukkig geen last van aangezien je op ieder moment van de dag kan inchecken.

3. Hotels zijn niet altijd duurder

Een veel gehoorde reden om voor een Airbnb te kiezen, is dat hotels vaak prijzig zijn doordat er toeristenbelasting betaald moet worden. De afgelopen jaren zijn er steeds meer landen die huurders van een Airbnb ook willen verplichten om ook deze toeristenbelasting te betalen. Hierdoor zijn hotels in de toekomst niet per se meer duurder. Daarnaast zijn de kosten van een overnachting in een hotel volledig afhankelijk van jouw wensen. Er zijn vandaag de dag ontzettend veel hotels in verschillende prijsklassen, waardoor er altijd een geschikte overnachting te vinden is. Wil je niet te veel luxe? Dan is een drie sterren hotel zoals Boutique Hotel de Drentse Liefde perfect!Over de Auteur

Op zoek naar een verblijf om te overnachten? Dan kijken veel mensen op Airbnb, terwijl er vaak ook veel leuke hotels te vinden zijn. Lees hier mijn tips voor een leuk hotel.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo