La Palma Virtualtour - Artikel Post - Artikel Marketing

La Palma Virtualtour

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Siepko
Gezien: 344 | Aantal woorden: 406 | Datum: Mon, 23 Nov 2015 | 0 commentaar

La Palma Virtualtour, panoramafotos. video`s en fotos`s.
Maak kennis met La Isla Bonita en waan je alvast te gast op het afwisselende eiland La Palma. Reis met een klik van de muis over het groene noordwestelijke eiland van de Canarische Archipel. Doe inspiratie op voor een vakantie op La Palma.

La palma

Op het minicontinent La Palma verandert na iedere bocht het landschap. In het noorden van La Palma eindigt het eiland abrupt in de blauwe Atlantische Oceaan. Het groene landschap wordt doorkruis door diepe kloven. Het leven in de dorpen lijkt al eeuwenlang onveranderd.Het zuiden van La Palma bestaat uit een bergketen van meer dan 200 vulkanen. Op de zwarte vulkaanhellingen groeien druiven. De wijn Malvasia van La Palma uit het zuiden van het wijnhuis Teneguia wint ieder jaar prijzen op internationale wijnconcoursen.

De koloniale hoofdstad van La Palma bevindt zich in het oosten van het eiland. Iets ten noorden van Santa Cruz kun je aangenaam kuieren in het bos van Cubo de la Galga. Ten zuiden van het stadje bevindt zich de badplaats Los Cancajos met hotels en appartementen.

De kans op zon is in het westen van La Palma het grootst. Los Llanos is het economische centrum van het eiland dankzij de productie van bananen aan de kust. Tazacorte is het dorpje met de meeste zonne-uren van Europa. Aan de kust bevinden zich de beste stranden zoals het strand van Puerto Naos.

De Caldera is een enorme erosiekrater, een natuurwonder dat je niet mag missen op La Palma. De krater is te bekijken vanaf de 2426 meter hoge top, de Roque de los Muchachos, of vanaf het uitzichtpunt Cumbrecita in El Paso. Wandelaars gaan het avontuur aan en maken de dagwandeling van 16 kilometer vanaf Los Brecitos via het hart van de krater naar de uitgang.

De website La Palma-Virtualtour.nl is gemaakt uit liefde voor het eiland. 

Over de Auteur

Siepko Wenning maakte samen met Yvan Van Hooricks een reis over La Palma. De website La Palma Virtualtour is een eerbetoon aan het Canarische Eiland.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[245 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[104 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[88 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo