Landal last minute - Artikel Post - Artikel Marketing

Landal last minute

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: jkameel
Gezien: 494 | Aantal woorden: 415 | Datum: Fri, 9 Aug 2013 | 0 commentaar

Landal heeft fantastisch parken voor gezinnen. Door de beschermde omgeving en de vele faciliteiten en activiteiten is er voldoende gelegenheid de tijd te vullen. Bij Landal zijn diverse boekingsmogelijkheden, namelijk online of bijv. per telefoon. Dit kan direct bij Landal, maar ook via een intermediair.

Landal is onderdeel van Wyndham Vacation rentals, een van 's werelds grootste spelers op gebied van huuraccommodaties op unieke locaties. Bij deze organisatie staat klanttevredenheid dan ook hoog in het vaandel en wordt er zelfs een garantie op afgegeven. Wyndham Vacation, waar Landal dus onder valt, trekt jaarlijks maar liefst 4 miljoen vakantiegangers naar hun accommodaties.

In deze tijd van het jaar worden er veelal nog last minutes geboekt. Ook een Landal last minute is eerder regel dan uitzondering. Enkel redenen voor het boeken van last minutes zijn:

  • Een financiële meevaller
  • Alsnog over de streep getrokken en gaan boeken
  • Bewust wachten tot het hoogseizoen om vervolgens een last minute te boeken

Landal heeft parken in onder anderen Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwisterland en Tsjechië. Het is dus in zowel west-Europa als oost-Europa goed vertegenwoordigd en kan voor vele gezinnen op diverse locaties een goede vakantiervaring bieden.

Landal is ontstaan in 1954 doordat een vakantiepark werd aangekocht door Nilmij. Dit is later opgegaan in Aegon. Al met al was er te weinig ruimte en begon de groei in te zetten. De strategie werd vervolgens om meer parken aan te kopen en uit te bouwen. Al met al is zo het aantal parken flink uitgebreid en is het Landal geworden wat het nu is.

Naast vakantieparken houdt Landal zich ook bezig met het verhuren van wintersportaccommodaties, zij het onder een ander label dan Landal Vakantieparken, namelijk Landal Skilife en Landal Villa.

Al met al is Landal dus een groeiende organisatie waar klanttevredenheid voorop staat. Daarnaast heeft Landal een goede online strategie weten te ontwikkelen, waardoor veel klanten een vakantie online kunnen boeken. Daarnaast zijn er op de website van Landal duidelijk de last minutes vermeld, waardoor het boeken van een Landal last minute eenvoudiger is geworden dan ooit.

Over de Auteur

De auteur is een onafhankelijk schrijver die schrijft over het vinden van de juiste informatie op de juiste plek.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo