La Palma Vakantie

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Siepko
Gezien: 311 | Aantal woorden: 378 | Datum: Wed, 28 Oct 2015 | 0 commentaar

La Palma Oceaanzicht

La Palma is het meest noordwestelijke eiland van de Canarische Archipel. Het groene eiland is geliefd bij wandelaars en rustzoekers.

La Isla Bonita is een eiland vol met contrasten, het ruige en authentieke noorden is groen en wordt doorkruist door diepe kloven, het zuiden is vulkanisch en zwart. In het westen schijnt bijna altijd de zon en bevinden zich de beste stranden van het eiland. Midden op het eiland bevindt zich de grootste erosiekrater ter wereld. De hoogste top van de Caldera de Taburiente is meer dan twee kilometer hoog. Telescopen speuren naar zwarte gaten en onontdekte planeten.

La Palma kent geen massa toerisme en is aangenaam rustig. Op het eiland ben je tijdens de vakantie voor even een eilandbewoner onder de eilandbewoners maar zonder alle beslommeringen van alle dag. De meeste gasten die het groene eiland bezoeken kiezen voor een vrijstaande casita in het zonnige westen van La Palma. Vanaf je eigen veranda kijk je uit over de Atlantische Oceaan en zie je iedere avond de zon ondergaan. La Palma Oceaanzicht heeft zich gespecialiseerd in comfortabele vakantiehuizen met zeezicht.

Naast het bieden van een uitstekend onderkomen vinden we het ook belangrijk dat je het beste van La Palma gaat beleven. In de meer dan 15 jaar dat we zelf op het eiland wonen hebben we de mooiste locaties en de beste tips en restaurants in een reisgids beschreven. Boek ook de auto via La Palma Oceaanzicht en ontvang de dikke reisgids gratis thuisgestuurd.

We helpen je graag bij het organiseren van je vakantie naar La Palma. Boek via La Palma Oceaanzicht een vrijstaand vakantiehuis met zicht op de oceaan, ook kunnen we een auto, de vliegtickets en een rondreis voor je organiseren. De door ons geschreven reisgids zul je je helpen om de mooiste locaties van La Palma te gaan ontdekken.

 

La Palma met Oceaanzicht

 

Over de Auteur

Siepko Wenning woont met zijn gezin vanaf het jaar 2000 op het eiland La Palma en schreef de reisgids ´La Palma, Ontdek de verborgen schatten`.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[191 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[100 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[82 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[62 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo