Last minute acties bij Thomas Cook - Artikel Post - Artikel Marketing

Last minute acties bij Thomas Cook

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: jkameel
Gezien: 532 | Aantal woorden: 365 | Datum: Mon, 2 Sep 2013 | 0 commentaar

Thomas Cook is een van de bekendere reisorganisaties. Deze organisatie heeft naast het realiseren van boekingen ook de beschikking over het vervoeren van passagiers met hun eigen airliner, onder dezelfde noemer: Thomas Cook.

Thomas Cook is geen kleine organisatie. De getallen spreken voor zich. Bijvoorbeeld in 2009 vervoerde Thomas Cook Airlines maar liefst rond de acht miljoen passagiers. Dit zijn zeker geen kleine getallen en hiermee is Thomas Cook een grote speler in de reismarkt en luchtvaart.

In deze tijd heeft Thomas Cook weer veel last minute acties. De zomer is weer voorbij, veel chartercontracten zijn ten einde en er ontstaan weer veel lege plekken in de vliegtuigen. Daarom moeten er wel passagiers worden aangetrokken om deze lege plekken weer te vullen. Last minute acties zijn hierbij een sterk argument voor passagiers om toch te boeken.

Thomas Cook is marktleider in België als het gaat om reizen. Door de crisis richten ze zich nu ook meer op goedkopere vakanties, waardoor er ook extra mooie last minute aanbiedingen zijn.

Thomas Cook reizen zijn te vinden op de website van Thomas Cook, maar ook te boeken via partnersites. Het is altijd slim om sowieso ook verder te kijken dan Thomas Cook, met name in deze tijd. Je wilt namelijk wel de meeste waarde voor je geld hebben. 

Thomas Cook heeft naast vliegtickets verre reizen, citytrips, hotel aanbiedingen en... Cruises! Laatst bleek dat steeds meer mensen een cruise boeken, met name omdat de prijzen ervan dalen. De populariteit is met name gegroeid onder ouderen. Een cruise biedt natuurlijk de mogelijkheid om binnen beperkt terrein te genieten van allerlei luxe. 

Je kan de last minute vliegtickets, hotel aanbiedingen, cruises en citytrips goed en snel vinden wanneer je in Google zoekt naar last minute Thomas Cook. WEes slim, neem je tijd en zoek goed verder. 

Over de Auteur

Auteur is een onafhankelijk schrijver die helpt de juiste informatie te vinden op de juiste plek.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo