FB pix Met de trein naar Londen - Artikelpost

Met de trein naar Londen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1227 | Aantal woorden: 536 | Datum: | 0 commentaar
We hebben het maar druk tegenwoordig. In onze soms overvolle agenda’s is er nauwelijks meer tijd over voor leuke dingen. Af en toe een weekendje weg om even bij te tanken is dan écht genieten. Even geen verplichtingen en lekker relaxen. Maar waar ga je naartoe? Een romantisch weekendje Parijs, een cultuurreisje naar Kopenhagen, of een stedentrip naar Londen? 

London it is!
Alle drie zijn leuke bestemmingen, maar Parijs is misschien een beetje afgezaagd en in Kopenhagen spreken ze zo’n vreemde, onverstaanbare taal. In Londen is veel te zien en te beleven, je kunt er makkelijk en goedkoop komen en ze spreken er gewoon Engels. Oftewel: Londen is de meest ideale bestemming voor een weekendje weg.

Met de auto, het vliegtuig of…met de trein!
Qua vervoer naar Londen kun je kiezen voor een reis met de auto, met het vliegtuig of met de trein. Ten opzichte van het reizen met de auto of het vliegtuig, heeft het reizen met de trein veel voordelen. Je reist comfortabel, goedkoop en bent snel op de plek van bestemming. De trein vertrekt vanaf Amsterdam Centraal, via Amsterdam Schiphol, Den Haag en Rotterdam, en je hoeft maar één keer over te stappen. Op station Brussel-Zuid stap je over op de Eurostar trein die direct doorrijd naar Londen, waar je aankomt in hartje centrum.

Standaard, luxe of superdeluxe
Als je een ticket boekt voor de Eurostar trein, kun je kiezen voor drie verschillende klassen:

  • De ‘standard’ klasse is de goedkoopste optie. Deze klasse is voorzien van prima stoelen, voldoende beenruimte en er is een bar aanwezig waar hapjes en (alcoholische) drankjes worden verkocht.

  • De klasse ‘standard premier’ kies je als je houdt van net iets meer luxe. Deze klasse is voorzien van luxere stoelen met meer beenruimte en er word een maaltijd geserveerd tijdens de reis.

     

  • De ‘Business Premier’ klasse boek je als je een écht luxueuze treinreis wilt ervaren. Er is lekker veel beenruimte, de stoelen zijn extra breed en elke zitplaats is voorzien van een Brits en Europees stopcontact. Er zijn gratis kranten en tijdschriften verkrijgbaar, er worden heerlijke maaltijden geserveerd, en bovendien heb je op de stations toegang tot de Business Premierlounges, waar je heerlijk kunt eten en relaxen. De Business Premier klasse word voornamelijk gebruikt door zakenmensen, maar is natuurlijk toegankelijk voor iedereen die een beetje extra te besteden heeft.


De trein naar Londen kun je online boeken. Ook kun je ervoor kiezen om een compleet pakket te boeken, een treinreis inclusief hotelovernachting en ontbijt. Op deze manier hoef je bijna niks te regelen en kun je onbezorgd genieten van je weekendje weg.

 

Over de Auteur

Roland Molenaar is een freelance tekstschrijver.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo