Met een glimlach op vakantie - Artikel Post - Artikel Marketing

Met een glimlach op vakantie

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 226 | Aantal woorden: 652 | Datum: | 0 commentaar

Met de zomervakantie voor de deur is het belangrijk om weer de ideale vakantie te vinden voor jou en het hele gezin. Het is de bedoeling om tot rust te komen, maar vaak begint het vantevoren met veel stress.

We kennen het allemaal, tot het laatste moment wachten. Met de afwas, de tuin, of de vakantie. Het aanbod voor de meest ideale vakantie krimpt en krimpt. De spanning die stijgt, want wat is op dit ogenblik nog de meest ideale vakantie? Ga je voor een hotel of een camping? Voor de auto of het vliegtuig? Is het aan zee of in het binnenland?

Neem je rust, pak een biertje, wat fris of een glaasje water. Maar op vakantie gaan betekend rust en op dit ogenblik zijn er nog 975.987 last minutes beschikbaar. Genoeg om een kwart van heel Nederland te voorzien van een last minute! Zo, dat lucht al op, je bent nog niet te laat.

Auto of vliegtuig

We loodsen je langzaam door alle belangrijke keuzes heen. De eerste, ga je met het vliegtuig of met de auto? Het voordeel van het vliegtuig is geen file, sneller op je locatie en je hoeft zelf niet te rijden.

Aan de andere kant heb je met de auto meer vrijheid op de plaats van bestemming, geen extra kosten voor het huren van een auto en bovendien kun je de caravan of tent daarin meenemen. 

Hotel, appartement of camping

Dit gaat om persoonlijke voorkeur. Waar de één staat te springen om lekker een paar weken premitief in een tentje te bivakeren, gaat de ander liever all inclusive naar een hotel. 

Het voordeel van de tent of caravan. Alle luxe en overbodigheden van thuis blijven thuis. Je kunt compleet tot rust komen met enkel je boek in de zon. Of lekker met je voeten in het water bij het zwembad of rivier.

Waar het voor de één rust geeft, geeft het voor de andere rust om geen comfort van thuis in te hoeven leveren. Liever een all inclusive hotel, waarbij je 's morgens aan kunt sluiten voor het ontbijt en daarna gelijk het zwembad in. 

Cultuur of relaxen

Niet elke bestemming is geschikt voor elk doeleinde, wanneer je naar Kos gaat voor de rust of naar Serracusa voor het uitgaansleven kom je van de koude kermis thuis.

Kijk daarom altijd goed vantevoren of de plaats van bestemming ook daadwerkelijk past in de verwachtingen die je hebt van de plek. Zodat jij niet straks met je gezin van twee kinderen tussen allemaal dronken tieners zit. Of als jongere die helemaal los wilt gaan tussen allemaal gepensioneerden die 10 uur 's avonds toch het mooiste moment vinden voor bedtijd.

Genieten of genieten

Eigenlijk heb je voor de rest weinig keus. Wanneer de kogel door de kerk is qua beslissing is er geen weg meer terug. Maak je vanaf dat moment dan ook niet meer druk om de keuze die je hebt gemaakt. Want dit is uiteindelijk de beste keuze geweest op dat moment. Je last minute zonvakantie gaat niemand je meer afpakken, tevens ben je zelf voor het grootste gedeelte verantwoordelijk voor je ervaringen op vakantie, niet de buurman in het hotel.

Ga ontspannen op reis en geniet van je tijd, want het huis zal er vast nog wel staan wanneer je terug komt!Over de Auteur

OnSquare is een bedrijf wat is gespecialiseerd in het schrijven van teksten om jouw website hoger te krijgen in Google.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[282 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[176 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo