Mooiste bezienswaardigheden in Parijs - Artikel Post - Artikel Marketing

Mooiste bezienswaardigheden in Parijs

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: thierry
Gezien: 701 | Aantal woorden: 505 | Datum: Wed, 26 Jun 2013 | 0 commentaar

Parijs staat bekend om de vele beroemde bezienswaardigheden. Plan je een stedentrip Parijs, dan kom je wellicht al snel tot de ontdekking dat er teveel bezienswaardigheden zijn om in enkele dagen te proppen. Wij geven je graag tips voor de perfecte stedentrip naar Parijs. Zo vermijd je keuzestress en beleef je een comfortabele citytrip! 

Enorm militair museum: Hotel des Invalides - ****

Hotel des Invalides mag niet ontbreken tijdens je stedentrip. Het is namelijk niet zomaar een museum. Het is een indrukwekkend gebouw dat vroeger onderdak bood aan invalide Franse militairen. Tegenwoordig staat één van de grootste militaire exposities ter wereld in Parijs. Een ander hoogtepunt in Hotels des Invalides is het graf van Napoleon. Dit is een gigantische graftombe. Oftewel, Hotel des Invalides is een bezienswaardigheid in Parijs die je niet mag missen!

Moderne kunst: Centre Pompidou - ***

Hou je van moderne kunst? Dan ben je bij Centre Pompidou in Parijs aan het goede adres. Kunst in alle soorten en maten is hier terug te vinden in het opvallende gebouw vol kleurrijke pijpen en buizen. Naast Centre Pompidou is een pleintje waar je uitstekend kunt uitrusten tijdens je stedentrip Parijs. 

Niet te missen: de Eiffeltoren - *****

Over de Eiffeltoren kunnen we kort zijn. Tijdens je stedentrip in Parijs moet je zonder twijfel het symbool van Parijs bekijken én beklimmen. Helaas zijn veel toeristen het daar mee eens, gezien de lange rijen. Kies dus een gunstige tijd. Meer praktische tips over Parijs.

Idyllisch, maar toeristisch rustpunt: Sacré Coeur - ****

De witte basiliek is een waar toeristentrekpleister. Maar niet ten onrechte en zodoende een must tijdens je stedenreis in Parijs. Beklim de lange trappen naar de top van de Montmartre om de Sacré Coeur van dichtbij te zien. Heb je genoeg gezien van de witte basiliek? Neem dan plaats in het gras en wees getuige van één van de mooiste uitzichten over Parijs!

Vervoer: de Metro in Parijs - *****

Het metronetwerk in Parijs is ideaal. Je komt overal in een mum van tijd. Metrostations zijn er in overvloed, dus je hoeft nauwelijks lange afstanden te lopen. 

Wij wensen je heel veel plezier tijdens je stedentrip in Parijs!Over de Auteur

Parijs Stedenreis is de perfecte gids voor je stedentrip naar Parijs. Wij geven je praktische tips om je stedentrip succesvol te laten verlopen. Bezienswaardigheden, restaurants en algemene informatie: Parijs Stedenreis biedt het beste overzicht!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: 5.0

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[389 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo