FB pix Movie Park Germany - Artikelpost

Movie Park Germany

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1275 | Aantal woorden: 420 | Datum: | 0 commentaar

Movie Park Germany is het grootste film- en attractiepark van Duitsland, gelegen nabij het plaatsje Bottrop. Sinds de opening in 1996 worden er onder het motto "Hoera, ik ben in de film!" attracties, shows en evenementen rond het thema film aangeboden. Het park biedt voor ieder lid van het gezin wat wils.

Themagebieden
Movie Park Germany is opgedeeld in zes themagebieden. Adventure Bay is het nieuwste lid van de familie. Dit themagebied werd in 2019 geopend en draait volledig rond de pups van Paw Patrol. In het themagebied Hollywood Street Sets waan je je op de filmsets in Hollywood. De restaurants en de winkels hier verwijzen uiteraard ook naar deze bekende wijk in Los Angeles. Nickland is specifiek gericht op kinderen. In dit themagebied vind je personages en programma's van Nickelodeon zoals Dora, SpongeBob, Avatar en Jimmy Neutron. Santa Monica Pier heeft de gekende uitstraling van de gelijknamige pier in de Verenigde Staten. Het themagebied straalt kermis uit en doet denken aan zee en strand. Streets of New York is gethematiseerd naar de straten van New York en doet denken aan de hoofdstraat van Universal Studios Florida. Je vindt hier een overdekte achtbaan met horroreffecten en je kan een muzikale reis door de jaren 60 maken. The Old West is een themagebied in Wild West-stijl. Je kan hier onder andere een inverted coaster berijden en een vrije val maken.

Shows
In Movie Park Germany kan je ook enkele shows bezoeken. Crazy Cops New York is een combinatie van pure actie, halsbrekende toeren en pure komedie van de stuntcrew. In Movie Park on Parade maak je tussen Hollywood Street Sets en New York Street kennis met alle karakters van het pretpark. Character Show is een megafeest met de helden van Nickelodeon. In High Shool Superstar volgen we Brandon van de schoolbanken tot aan het platencontract.

Overnachten
Met zijn 45 hectare aan attracties biedt het park genoeg ontspanning en spanning voor een ganse dag plezier. Als je dan van ver moet komen, is het wel aangenaam dat je in één van de omliggende hotels een Movie Park overnachting kan boeken. Zo kan het hele gezin alle indrukken van de dag in alle rust verwerken.

Over de Auteur

Bij Hoteldeal regelen we niet alleen een hotelovernachting, maar bieden wij altijd iets extra’s. Denk hierbij aan een uitgebreid ontbijt, fietshuur, diner of zelfs een complete zomer- of wintersportvakantie. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[204 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo