Natuurhuis huren op vakantie - Artikel Post - Artikel Marketing

Natuurhuis huren op vakantie

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 166 | Aantal woorden: 696 | Datum: | 0 commentaar

Vakantiehuis in de natuur huren?

Stel je voor, vakantie vieren in de vrije natuur. ’s-Ochtends bij het wakker worden open je de deur van je vakantiehuis, het uitzicht is een groene vallei met bossen zover als je kunt kijken. Je hoort de vogels fluiten, je ruikt de bloemen in de tuin en het uitzicht is overweldigend. Een relaxter begin van de dag is er niet, dus als je na een drukke periode wilt onthaasten boek je een vakantiehuis in de natuur
De keuze is aan jou, ga je voor de Limburgse heuvels, Brabantse bossen, de Belgische Ardennen, de ruige Ardèche of het middengebergte van Duitsland? En wil je overnachten op een boerderij, een gîte, design vakantiehuis, safaritent of een kasteelvakantie? Heb je keuzestress, boek dan een vakantiehuis bij een betrouwbare organisatie waar je persoonlijk advies krijgt, waar men de eigenaren kent en die je wegwijs kunnen maken als je door de bomen het bos niet meer ziet.

Vakantiewoningen in de natuur van Nederland

Wist je dat Nederland maar liefst 20 Nationale Parken en 20 Nationale Landschappen Telt? Ieder natuurgebied heeft zijn unieke flora en fauna, zo kun je dassen en bevers tegenkomen, zeehonden en herten. Bijna alle natuurgebieden zijn vrij toegankelijk om te wandelen, fietsen, mountainbiken, vissen of bootje varen. Huur een boot bij het Nationaal Park De Biesbosch, een van de weinige zoetwatergetijdengebieden ter wereld waar rivieren en kreken samenkomen en vele soorten watervogels komen fourageren. Je hebt kans dat je de zeearend ontdekt. Je kunt overnachten in Oosterhout, zo kun je tijdens je vakantie in Brabant ook bourgondische stad Breda bezoeken.

Verleg je grenzen op de fiets door het Limburgse heuvellandschap, tijdens je fietstocht kom je langs vakwerkboerderijen, kastelen, kloosters, dorpen en gehuchten, vergeet niet van de Limburgse lekkernijen te proeven zoals vlaai en asperges. Boek een weekendje weg met de hele familie in een familiehuis, je kunt ook de gezelligheid van Maastricht opzoeken en cultuur snuiven in de stad. Ga vogels spotten op de Waddenzee (Werelderfgoedlijst van Unesco), met een gids kun je een wadlooptocht maken en leer je alles over zeehonden en vissen. Texel is het grootste Waddeneiland, het Nationaal Park Duinen van Texel is een aaneenschakeling van duinen, heidevelden, bossen, kwelders en strand. Het eiland is voor zowel strandliefhebbers een fijne bestemming, maar ook voor rustzoekers. 


Ontdek het wandel- en fietsnetwerk van Twente, ook wel de tuin van Nederland genoemd, met haar landgoederen, landhuizen en watermolens. Een gebied van kronkelende landweggetjes, eeuwenoude bomen en uitgestrekte heidegebieden. Ook met kinderen kun je een uitdagende route wandelen en fietsen. Onderweg kom je vast wel een pannenkoekenboerderij tegen waar je even kunt ontspannen. Of ga uitwaaien in het boerenlandschap van Groningen met akkers, sloten en eeuwenoude dorpjes. Het levert prachtige vergezichten op in het vlakke landschap. Kunstenaars uit de 19e eeuw gebruikten het landschap als decor voor hun schilderijen, te bewonderen in het Groninger museum.

De Friese Meren zijn een paradijs voor waterliefhebbers. Breng ook een bezoek aan Nationaal Park De Alde Feanen, een laagveenmoeras met vele vogelsoorten en honderden plantensoorten. Onderweg kun je in een van de vele kijkhutten vogels observeren. De leukste manier om het gebied te verkennen is over het water. Je kunt een excursie maken met een rondvaartboot of zelf een bootje huren. Combineer je vakantie in de natuur met een bezoek aan een dorp of stad. Na een actieve dag in de natuur kom je moe maar voldaan thuis in je vakantiehuis. 

Over de Auteur

De leukste en mooiste vakantiehuizen in Nederland en andere Europese bestemmingen. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[130 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[118 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo