Ontdek Antwerpen via Hoteldeal - Artikelpost

Ontdek Antwerpen via Hoteldeal

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 100 | Aantal woorden: 472 | Datum: | 0 commentaar

België is een ontzettend leuk en gezellig land. Er is altijd heel veel te beleven. Eén van de steden waar altijd genoeg te doen is, is Antwerpen. Antwerpen is ook nog eens enorm goed bereikbaar vanuit Nederland. Reis je met de auto dan moet je nog een klein half uur rijden vanaf de grens en reis je per trein dan duurt dit nog een klein uurtje vanaf Roosendaal. Met Antwerpen ben je even in het buitenland zonder dat het direct zo ver van huis voelt. Het is dé perfecte locatie voor een dagje er tussenuit of voor een korte citytrip.

Hoteldeal heeft vaak leuke aanbiedingen voor accommodaties in Antwerpen waar je gebruik van kunt maken. De meeste aanbiedingen zijn voor 2 of 3 nachten en vinden plaats in accommodaties die heel centraal liggen. Een voorbeeld is een verblijf in het Century Hotel. Dit hotel ligt midden in het centrum waardoor je alle highlights met een korte wandelstand kunt bezoeken. De grote en beroemde shoppingstraat de Meir ligt op een 3 minuten wandelen van het hotel. Wil je in de avond genieten van een lekker Belgisch Biertje kan je dit doen in één van de vele cafe's op de Grote Markt of de Groen Plaats. Beide op een 5 minuten wandelafstand van het hotel.

Hou je van dieren, dan mag je de Antwerpen Zoo ook niet overslaan. Dit is het oudste dierenpark van België en ligt direct naast het Centrale Station. Het dierenpark heeft veel mooie exotische dieren zoals tijgers, nijlpaarden en flamingo's. Het dierenpark is 7 dagen per week geopend.


Wil je je bezoek lekker eten kan je dit op veel verschillende plaatsen doen. Het centrum is heel gezellig maar ook heel toeristisch. Maakt dit niet uit dan is pizzeria Giovanni's een echte aanrader. Wil je liever Aziatisch eten dan is het Japanse restaurant met een grote focus op sushi Zao Wang echt iets voor jou. Wil je de toeristische plekken iets meer ontwijken kan je ook naar andere buurten wandelen. Wijk je iets meer uit naar Antwerpen Noord of Antwerpen Zuid zit je namelijk meer tussen de Belgische locals. In Antwerpen Noord mag je het Felix Pakhuis en pizzeria Ottomat niet overslaan. Ga je naar het Zuiden, dit is de hipste buurt van Antwerpen en perfect voor een avondje barhoppen, mag je café Vitrine en café Soho niet missen. We zijn ervan overtuigd dat je een heerlijke tijd tegemoet gaat als je ervoor kiest om Antwerpen te bezoeken.

Over de Auteur

Bij Bookunited regelen we niet alleen een hotelovernachting, maar bieden wij altijd iets extra’s. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo