FB pix Onvergetelijke accommodatie in Portugal - Artikelpost

Onvergetelijke accommodatie in Portugal

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1053 | Aantal woorden: 467 | Datum: | 0 commentaar

Bent u het ook beu om telkens vermoeid van een vakantie terug te komen? Vindt u een goede nachtrust ook zo belangrijk? Het is niet alleen onmisbaar om een goede gezondheid na te streven, maar ook om zo optimaal mogelijk van uw vakantie te kunnen genieten. Laat uw vakantie niet vergallen door een slechte accommodatie.

Portugal heeft ontzettend veel mogelijkheden om u te laten slapen op unieke locaties. Dit zijn plaatsen die ver weg liggen van de drukte, in een natuurrijke en bosrijke omgeving. Deze accommodatievormen zijn zo karaktervol, dat u zich telkens in de geschiedenis van Portugal waant. Elke overnachting is een onvergetelijke ervaring. Maak kennis met één van de grootste troeven van deze authentieke accommodatievormen, de Portugese gastvrijheid.

Ontdek tijdens één van uw reizen de ‘Solares de Portugal’. Solares zijn geen hotels of ‘guesthouses’, maar charmante en historische gebouwen dat in privé bezit is van particulieren. De gebouwen zijn nog steeds in handen van de oorspronkelijke families. De meeste van deze grote landhuizen en boerderijen dateren uit de 17e en 18e eeuw. Geniet in alle rust van de prachtige wijn-, en fruitgaarden rondom u op deze grootse eeuwenoude domeinen.

Naast deze unieke accommodatie, geeft Portugal u nog een andere mogelijkheden om te slapen in alle weelde. De ‘Pousadas de Portugal’ is een luxe accommodatie, die ook de historie en de cultuur van Portugal vertegenwoordigen. Het zijn hotels die ondergebracht zijn in karaktervolle gebouwen die een historische betekenis hebben. Portugal beschikt over zo’n 40 pousadas, die verspreid zijn over het hele land. Deze worden telkens onderverdeeld per soort gebouw. Enkele van deze gebouwen zijn kloosters, paleizen, kerken en kastelen.

Als laatste, maar zeker niet de minste, biedt Portugal de Quintas aan. Dit zijn charmante oude boerenhoeven, omgeven met fantastisch grote tuinen. Ook dit is een accommodatie dat u niet kan missen.

Wenst u te verblijven in één van deze prachtige accommodatievormen, bekijk onze website en kijk wanneer u zult slapen als een koning of Koningin. Bekijk gerust onze andere Individuele Reizen, Rondreizen of Dagtrips. Mocht u nog vragen hebben over onze reizen of wat dan ook, aarzel dan niet om ons te contacteren.

 Over de Auteur

ecoTours Portugal is een incoming touroperator, gespecialiseerd in Charmant & Duurzaam Toerisme. Wij bieden Individuele Reizen, Rondreizen & Dagtrips aan. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo