Op vakantie in Italie: drie tips - Artikelpost

Op vakantie in Italie: drie tips

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 560 | Aantal woorden: 511 | Datum: | 0 commentaar

Italië is een van de meest populaire vakantiebestemmingen onder Nederlanders. Dat is ook niet zo gek gezien Italië een land is met heel erg veel zon, ijs en pizza. Dat klinkt natuurlijk al als een ideale vakantie. Maar wanneer je op vakantie gaat naar Italië, welke dingen moet je dan zeker niet missen? Dit weet kampeerfanaat Gerard van der Horst wel (klink hier voor meer info over hem). In dit artikel zal hij daarom ook drie tips geven om je vakantie in Italië subliem te maken! Want het is namelijk enorm belangrijk om het beste uit je vakantie te halen. Anders is het natuurlijk maar zonde, niet waar?

Tip 1: eet pizza

De allereerste tip is natuurlijk: eet pizza. Of nog beter: eet heel erg veel pizza! Want één ding is zeker, nergens maken ze betere pizza dan in Italië. Een voordeel van pizza is ook dat het altijd heel erg goedkoop is, behalve in hartje Rome dan misschien. Italianen vinden het namelijk heel erg raar om meer dan tien euro te rekenen voor een pizza. Zelfs in het hartje van Napels zul je nooit meer dan ongeveer 4,50 betalen voor een pizza margarita.

Tips 2: bezoek de vele leuke kleine dorpjes

In de zomer kan je het beste alle grote steden vermeiden en je juist meer richten op alle kleine leuke dorpjes. In de dorpjes zal je vaak erg lieve en leuke mensen tegenkomen en het is er ook nog eens een stuk minder toeristisch. Haal eens een dulci bij het plaatselijke bakkertje, en drink daarbij een echte espresso. Zo ga je naar Italië op de echte Italiaanse manier.

Tip 3: ga op zoek naar oude Romeinse overblijfselen

Het zal waarschijnlijk niet zo moeilijk zijn om te zoeken naar Romeinse overblijfselen in Italië, maar het is alsnog de moeite waard. Veel kleine dorpjes hebben opeens nog een oud amfitheater of iets dergelijks. Je kijkt je ogen uit! Zeker in Zuid-Italië zal je dit veel tegenkomen.

Wil je meer weten over Italië? Neem dan contact op met Gerard van der Horst via deze link: http://profile.computable.nl/profile/GerardvanderHorstOver de Auteur

Gerard van der Horst is een kampeerfanaat en fan van Italie

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[316 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[183 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo