Op vakantie op Terschelling - Artikelpost

Op vakantie op Terschelling

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 420 | Aantal woorden: 445 | Datum: | 0 commentaar

U kent het misschien wel: de vakantiedagen komen er weer aan, maar u heeft geen geld of tijd voor een lange en uitgebreide vakantie in het buitenland. Op vakantie gaan in Nederland lijkt voor veel mensen geen optie, maar waarom eigenlijk niet? Meestal door de vooroordelen. We zijn het hele jaar al in Nederland, dus wat hebben we dan tijdens onze vakantie nog te zoeken in dit land? 

Terschelling

Neem Terschelling. Een prachtig eiland in het hoge noorden van ons land. Het voordeel van Terschelling is dat er gemiddeld meer zonne-uren zijn dan in welk deel van Nederland dan ook. Dit komt door de windkracht die bijna altijd wel aanwezig is. Door de wind verdwijnen wolken sneller, waardoor de zon vaker doorkomt. Lekker zonnetje aan het strand dus!

Als u ervoor kiest om naar Terschelling op vakantie te gaan, begint het bij de hotels Terschelling. Er zijn er ontzettend veel en u moet er één van de vele uitkiezen. Tip: kijk eens op hotelbeoordelingssites welk hotel het beste uit de test komt!

Activiteiten

Naast het verblijf moet u natuurlijk wat te doen hebben. Er zijn ontzettend veel activiteiten te doen op Terschelling. Houdt u van sightseeing? Of lekker actief op het strand? Hieronder wat activiteiten die er te doen zijn:

 

  1. Er zijn prachtige routes beschikbaar waar u lekker kunt wandelen of fietsen. Deze routes laten u de mooiste plekjes van Terschelling zien. Weet u bijvoorbeeld al waarom er zoveel cranberryplanten op Terschelling zijn? Na deze wandel/fietstochten te maken weet u het!;
  2. Als u van paarden houdt, dan zult u zich op Terschelling zeker vermaken. Er zijn veel paardrijtochten te boeken over het strand. Lekker uitwaaien!;
  3. Als u uw verblijf wat actiever in wilt richten dan wandel/fietstochten, dan is de Blokart iets voor u. Dit is een driewielerige buggy waarin u op het strand gaat rijden. De aandrijving gaat door middel van de wind met een vlieger van een windsurfplank.
Terschelling is een ontzettend mooi eiland met voor ieder wat wils. Het eiland is boeiend voor jong en oud, actief en passief. Wanneer u ervoor kiest om thuis te blijven tijdens de vakantieperiode vanwege tijd en/of geldtekort, kunt u Terschelling beter nog maar eens overwegen!

 Over de Auteur

Blogger over alles wat mij interesseert! Ik blog al zo'n vijf jaar en ik haal er veel voldoening uit. Mijn favoriete onderwerpen zijn: bruiloften, vakanties, opvoeding en voeding.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[352 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo