Op vakantie vinden wat te doen vandaag - Dayhaps evenementen platform - Artikel Post - Artikel Marketing

Op vakantie vinden wat te doen vandaag - Dayhaps evenementen platform

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: jane
Gezien: 442 | Aantal woorden: 674 | Datum: Tue, 19 Nov 2013 | 0 commentaar

Ook nieuwsgierig naar wat te doen vandaag?

Als je echt op zoek bent om precies te weten wat voor evenementen vandaag er zijn of wat te doen vandaag dan heb je de beste kans dit te vinden op Dayhaps. Een online evenementen platform waarmee je alle evenementen waar ook ter wereld kunt bekijken. En heb je een evenement gevonden welke je graag zou willen volgen kan dat rechtstreeks in jouw eigen agenda met 1 druk op de volg knop. Als er dan wat veranderd in de evenementen kalender welke jij volgt dan krijg je hiervan direct een notificatie op je smartphone of tablet en wordt de verandering automatisch in je eigen agenda zichtbaar.

Sport, Optredens, Concerten, Carnaval, of zomaar een braderie of een lesrooster van scholen.

Met Dayhaps weet je direct wat is er te doen vandaag. Of een nu een wedstrijd is van je favoriete voetbalclub, een Concert welke je niet wilt missen, de Carnavals vereniging waarvan je lid bent of de schoolactiviteiten welke er door school worden georganiseerd. Alle evenementen zijn te vinden op Dayhaps.com. Maar ook zelf je eigen publieke evenementen agenda aanmaken zodat andere weten of bij jouw er ook wat te doen vandaag is.

Café's Restaurants, Schouwburgen, Bioscopen, Discotheken en wat je maar kunt bedenken.

.Allemaal willen zij kenbaar maken dat er ook wat te doen vandaag is in hun zaak. Natuurlijk hebben we de bekende sociaal media welke we kunnen gebruiken maar weten je gasten dan ook écht wat is er te doen vandaag als zij je bericht niet hebben gelezen?. Met Dayhaps sta je rechtstreeks en "real time"  in contact met je eigen gasten en "volgers" of "fans". En veranderd er wat in het programma dan doe je dat gewoon in je eigen Dayhaps evenementen agenda welke je gratis kunt aanmaken. Al je volgers krijgen dan automatisch een kennisgeving en de door jouw aangepaste datum veranderd ook in hun eigen agenda en op je eigen website kalender.

Maak vandaag je eigen Dayhaps evenementen kalender aan en nodig je familie,vrienden, gasten,fans snel uit om deze te volgen. Zo weten zij altijd "up to date" of er wat te doen vandaag is binnen jouw evenementen gebeuren.

Dayhaps is graits te downloaden via de iTunes en Play store voor iPhone,iPad, en Android toestellen. Natuurlijk kun je Dayhaps ook via je pc of laptop gebruiken.

Vraag je nooit meer af "Wat te doen", kijk gewoon even op www.dayhaps.comOver de Auteur

Jane schrijft over diverse online social media en nieuwe internet concepten welke betrekking hebben tot reizen en evenementen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo