Over El Arenal en Magaluf op Mallorca - Artikel Post - Artikel Marketing

Over El Arenal en Magaluf op Mallorca

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Posterwinkel
Gezien: 315 | Aantal woorden: 420 | Datum: Wed, 2 Nov 2016 | 0 commentaar

Ga jij in de zomer van 2017 op vakantie naar Mallorca of ben je hierover aan het twijfelen? Dan helpen wij je graag een stapje verder in het maken van deze beslissing. Op deze pagina geven wij je namelijk graag meer informatie over een vakantie naar Mallorca. Voornamelijk onder jongeren zijn er een aantal zeer populaire bestemmingen op Mallorca. Dit zijn El Arenal en Magaluf. Hieronder lees je meer informatie over deze beide bestemmingen.

Magaluf

De bestemming Magaluf is de laatste jaren steeds bekender aan het worden onder Nederlandse jongeren. Magaluf staat op het moment erg bekend om de Britse jongeren die er de gehele zomer volop feest aan het vieren zijn. Andere nationaliteiten weten deze locatie echter ook steeds beter te vinden, waaronder de Nederlanders. Nederlandse organisaties bieden daarom steeds meer vakanties aan naar deze vakantiebestemming. Het uitgaansleven is er bruisend en je zult er dan ook niet snel iets tekort komen. De bekendste club in Magaluf is BCM. Iedere avond gedurende de zomerperiode komen hier veel bekende DJ's over de hele wereld en worden er verschillende feesten gehouden waaronder een schuimparty en vele andere feesten. 

El Arenal

Voor iedereen die zich toch prettiger voelt onder de Nederlanders kan zijn vakantie boeken in El Arenal. Dit ligt zuidelijker dan Magaluf en in deze regio zijn de meeste Nederlandse toeristen te vinden. Je vindt hier dan ook veel verschillende Nederlandse barren en kroegen, waaronder de Heren van Amstel, Club Veronica, 538 of Shooters. Overdag kun je in Er Arenal heerlijk aan het strand zonnen of een van de vele activiteiten uitvoeren, waaronder een banaanrijden, mee op de partyboot of touren over het eiland Mallorca. 

Overige bestemmingen op Mallorca

Mallorca heeft daarnaast nog veel meer bestemming te bieden. Zo kun je een bezoek brengen aan of verblijven in de hoofdstad Palma de Mallorca. Tussen Palma de Mallorca en El Arenal vind je Playa de Palma. In dit gedeelte kom je de meeste Duitsers tegen. Ook hier kun je overdag en 's avonds volop een gezellig feestje bouwen. Over de Auteur

Al meerdere keren naar Mallorca geweest en volop genoten in de bestemmingen El Arenal en Magaluf. Inmiddels dus veel te vertellen over deze bestemmingen. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[389 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo