Paphos, een luxueuze, maar betaalbare vakantiebestemming - Artikel Post - Artikel Marketing

Paphos, een luxueuze, maar betaalbare vakantiebestemming

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Geoffrey
Gezien: 545 | Aantal woorden: 668 | Datum: Fri, 22 Nov 2013 | 0 commentaar

Cyprus is een eiland dat tegenwoordig kan genieten van een stijgende populariteit onder reizigers. Steeds meer mensen die een vakantie boeken en die tijdens hun reis maar wat graag willen genieten van zon, zee en strand kiezen er voor om een reis naar Cyprus te boeken. Vooral de regio van Paphos is wat dat betreft bijzonder populair. Dat is niet zo vreemd, want Paphos combineert het beste van twee werelden. Enerzijds vind u hier als vakantieganger prachtige hotels en resorts en kunt u er genieten van de bekende goudbruine stranden, maar ook cultuurliefhebbers komen hier aan hun trekken. Denkt u er aan om ook een vakantie naar Paphos te boeken, lees dan beslist eens dit artikel en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die deze regio voor u in petto heeft. 

Internationale luchthaven van Paphos 

Om te beginnen kiezen reizigers steeds vaker voor een vakantie naar Paphos omdat hier één van de internationale luchthavens van het eiland is terug te vinden. Wanneer u in het centrum of net buiten Paphos verblijft zult u merken dat u (afhankelijk van het verkeer) al snel binnen het half uur in uw hotel kunt vertoeven. Dat is een grote luxe, want bij veel vakantiebestemmingen duurt de transfer van de luchthaven vaak even lang als de vlucht op zich. Dat is bij Paphos dus alvast niet het geval. U vliegt op een snelle en comfortabele manier naar deze mooie locatie op Cyprus waarna u in een mum van tijd in uw hotel zult kunnen beginnen genieten van uw welverdiende vakantie. Dit is alvast het eerste interessante voordeel dat verbonden is aan een vakantie in Paphos, maar er is meer! 

Prachtige accommodaties

Cyprus staat er om bekend een vakantiebestemming te zijn voor echte levensgenieter en dat is in de eerste plaats meer dan waarschijnlijk te danken aan de prachtige accommodaties die hier terug te vinden zijn. Of u nu graag gebruik wil maken van een hotel of een appartement, het is allemaal mogelijk en vaak ook nog eens tegen een zeer interessant prijskaartje. De hotels Paphos worden daarnaast vaak geroemd om hun uitstekende service en hun uitgebreid aanbod aan faciliteiten. Wilt u tijdens uw vakantie op Cyprus bijvoorbeeld graag eens gebruikmaken van een jacuzzi of van een sauna? Dat is geen probleem terwijl ook verschillende zwembaden u uitnodigen om er een duik in te nemen. Het mag duidelijk zijn, wie graag zijn of haar vakantie door wil brengen in een prachtige accommodatie voorzien van alle comfort en luxe is in Paphos op Cyprus zeker en vast aan het juiste adres. 

Bezienswaardigheden Paphos 

In de inleiding heeft u kunnen lezen dat veel mensen naar deze vakantiebestemming afreizen om er te genieten van de zon en de fantastische stranden. Dat klopt natuurlijk ook, maar toch willen ook erg veel reizigers graag kennismaken met de boeiende geschiedenis van het eiland en de regio. Er zijn in de omgeving van Paphos heel veel bekende bezienswaardigheden terug te vinden. Denk in eerste instantie maar eens aan het oude kasteel van Paphos, maar ook de haven is zeker en vast een bezoekje waard. Probeer het niet alleen in Pafos zelf te zoeken, maar trek er ook eens op uit met de auto en breng een bezoek aan het Huis van Dionysos, de Rots van Aphrodite en natuurlijk mogen ook de tombes van de koningen niet op uw lijstje met bezienswaardigheden ontbreken. Het laat in ieder geval geen twijfel meer dan Paphos een bijzonder veelzijdige vakantiebestemming is die beslist de moeite waard is om eens te bezoeken. Over de Auteur

Geen informatie over de auteur. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[379 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo