Parkeren bij luchthaven Düsseldorf; waar moet je op letten? - Artikelpost

Parkeren bij luchthaven Düsseldorf; waar moet je op letten?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 296 | Aantal woorden: 615 | Datum: | 0 commentaar

Een goede reis begint met een goede voorbereiding. Het verschil tussen de ene parkeeroptie en de ander scheelt tientallen euro’s! In dit artikel lees je daarom waar je rekening mee moet houden als je je auto wilt parkeren bij luchthaven Düsseldorf.

Tip 1: gebruik een mobiliteitsvergelijker

Allereerst is het aan te raden om een mobiliteitsvergelijker te gebruiken. Je vult hier je reisdata in en je vliegbestemming en je ontdekt verschillende parkeeraanbieders. Vergelijk op basis van prijs en kwaliteit, waardoor je de beste parkeeraanbieder kiest.

De parkeertarieven op Düsseldorf Airport lopen uiteen. De duurste variant ligt het dichtst in de buurt van de luchthaven. Het is twee minuten lopen tot de airport. Het goedkoopste variant heet ‘Park Expert’. Hiervoor moet je een shuttle nemen naar de luchthaven. Ongeveer betaal je hiervoor rond de veertig euro voor bij een trip van acht dagen.

Tip 2: reserveer alvast een parkeerplek

Verder is het aan te raden om een parkeerplek vooraf te reserveren. Zeker als je in de drukke periodes gaat zullen de meeste parkeerplaatsen al vol zijn. Door zo vroeg mogelijk je parkeerplek te reserveren heb je nog voldoende keus. In het uiterste geval kan je alleen nog op P3 parkeren, waardoor je ongeveer tweehonderd euro kwijt bent voor één week!

Tip 3: Voor welke parkeervorm ga jij?

Je hebt verschillende mogelijkheden om je auto op Düsseldorf Airport te parkeren. Zo heb je valet parking. Je rijdt hierbij met je auto naar de vertrekhal, waarna je je sleutels afgeeft en de chauffeur je auto naar een parkeerplek brengt. Zo kan je rechtstreeks naar de gate toelopen! Wanneer je even later weer naar huis wilt rijden staat de chauffeur al weer met je auto klaar. Dit is de meest comfortabele variant. Op deze manier heb je veel tijdwinst! Via een mobiliteitsvergelijker vind je gemakkelijk de meest geschikte valetparking service.

Verder heb je ook shuttle parkeren. Hierbij rijd je zelf met je auto naar een parkeerplek, die je hebt gereserveerd. Met een shuttle bus word je vervolgens naar je luchthaven gebracht. Bij vertrek staat de shuttlebus op de afgesproken tijd klaar, waarna de chauffeur je zal helpen met de koffers.

Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om je auto simpelweg te parkeren op één van de vele parkeerplaatsen van Düsseldorf Airport. Vanaf de parkeerplaats loop je direct door naar de luchthaven. Bij luchthaven Düsseldorf kan dit bijvoorbeeld bij P3 ‘on Airport’ en P4 Parkvogel. Bij deze vorm van parkeren komt er dus geen chauffeur aan te pas. De slagboom gaat vaak automatisch open en dicht met behulp van een kentekenregistratie.

Tot slot heb je de keuze om vlakbij de luchthaven te slapen. Je kan de auto gratis bij het hotel parkeren. Bij vertrek word je naar de luchthaven gebracht en bij terugkeer word je met de shuttle dienst weer opgepikt. In Düsseldorf heb je vele mogelijkheden, zoals Holiday Inn Express, Lindner Hotel en Maritim Hotel Düsseldorf.

Relaxt aan je vakantie beginnen

Kortom, Als je je auto wilt parkeren bij Düsseldorf Airport heb je voldoende parkeermogelijkheden. Welke parkeeroptie kies jij?Over de Auteur

Maartje van SEO-ondersteuning schrijft artikelen over uiteenlopende onderwerpen, met als doel om de lezer na te denken voordat een product of dienst wordt besteld.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[354 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[122 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo