Parkeren op het vliegveld - Artikelpost

Parkeren op het vliegveld

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 922 | Aantal woorden: 374 | Datum: | 0 commentaar

Een vakantie is vaak al duur genoeg, en dan ben je niet blij met de hoge parkeerkosten die je op het vliegveld moet betalen. Je auto staat vaak voor langere tijd geparkeerd, waardoor de kosten hoog op kunnen lopen. Ook is er niet altijd genoeg plaats, of moet je ver weg van de vertrekhal parkeren. Een oplossing is een extra parkeergarage bouwen, of er kan voor de oplossing van ParkFlyRent gegaan worden.

Gratis parkeren

ParkFlyRent biedt een gratis parkeerplek aan én je auto staat na je vakantie gewassen voor je klaar. Dat klinkt natuurlijk te mooi om waar te zijn. Voorwaarde is dat je auto verhuurd kan worden in de periode dat jij op vakantie bent. Je auto moet aan bepaalde voorwaarden voldoen, maar als deze verhuurd worden krijg je ook nog een vergoeding. De huurders worden gescreend en je auto is helemaal verzekerd.

Extra parkeerplaatsen

Een andere optie voor de oplossing van het parkeerprobleem is om een extra parkeergarage te bouwen. Op deze manier creëer je extra parkeerplaatsen en daarmee is het probleem betreft de drukte opgelost. Mocht dit niet dichtbij de ingang van het vliegveld kunnen, is het mogelijk om een gratis shuttle aan te bieden. De parkeerkosten kun je dan ook een stuk lager houden.

Er kunnen verschillende oplossingen toegepast worden om het probleem rond parkeren op een vliegveld op te lossen. Echter kun je er ook voor kiezen om je indien mogelijk af te laten zetten of om met het openbaar vervoer naar het vliegveld te gaan. Er moet dan wel gezorgd worden dat de verbindingen optimaal zijn en dat je weinig kans hebt op vertraging. Je moet hier volledig op kunnen vertrouwen, want je wil geen risico lopen dat je je vlucht mist. Belangrijk is wel om altijd ruim op tijd te vertrekken, want er kunnen altijd onverwachte dingen gebeuren waardoor je alsnog vertraging op kunt lopen.


Over de Auteur

Blogger

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo