Plannen voor de zomervakantie van 2014 - Artikel Post - Artikel Marketing

Plannen voor de zomervakantie van 2014

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Posterwinkel
Gezien: 462 | Aantal woorden: 428 | Datum: Tue, 7 Jan 2014 | 0 commentaar

In de maand januari boeken vele mensen hun vakantie. Dit komt doordat op het werk vaak de vakantiedagen moeten worden doorgegeven in deze maand. Maar ook de reisorganisaties spelen een grote rol in het besluit van vele mensen om niet te wachten met het boeken van een vakantie. Zo doet  CenterParcs Nederland ook mee met een aantal slimme manieren om families nu al overhalen om in de zomer van 2014 de vakantie op hun park te vieren.

Vele reclames in de media

Het moet je vast al opgevallen zijn dat het vakantiepark CenterParcs deze maand veel in de media te zien is. Zo zijn er vele tv commercials van dit vakantie park te zien en ook op de radio is er regelmatig reclame te horen voor dit vakantiepark. Natuurlijk is er op internet ook veel te lezen over dit park en zie je regelmatig een advertentie op een website voorbij komen.

Vroeg boek korting bij Center Parcs

Zo kun je nu boeken bij Center Parcs met een korting tot 15% op je verblijf. Dit kan doordat je dan gebruikt maakt van de bekende vroeg boek korting. Hiermee moet je minimaal zestig dagen voor aankomst boeken. Aangezien het nu nog een geruime tijd is voor de zomervakantie begint kun je nu dus de gehele vakantie voordeliger boeken. Het maakt niet uit met hoeveel mensen je komt, de korting krijg je als je op tijd boekt.

Een kortingscode beschikbaar

Momenteel is er ook nog een kortingscode CenterParcs beschikbaar waarmee jij boven op de bestaande vroeg boek korting 25 euro extra korting krijgt. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een kortingscode bemachtigen. Deze kun je vinden op de website van CenterParcs zelf. Deze hoef je enkel nog in te vullen bij het afrekenen waardoor je direct ziet dat de korting verrekend wordt.

Tot Slot

Waar je ook besluit naar toe te gaan op vakantie dit jaar, je doet er altijd goed aan om zo vroeg mogelijk een vakantie te boeken. Want niet alleen CenterParcs maakt gebruik van kortingen in deze periode van het jaar, bijna iedere reis of vakantie organisatie doet mee aan deze trend!Over de Auteur

Ieder jaar ga ik met mijn gehele gezin naar de vakantieparken van CenterParcs. Hier beleef ik ieder jaar weer een top vakantie!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo