Redenen om een voorstelling van GAAF muziektheater te bezoeken - Artikelpost

Redenen om een voorstelling van GAAF muziektheater te bezoeken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 151 | Aantal woorden: 678 | Datum: | 0 commentaar

Er zijn talloze redenen om een avondje uit te gaan. Even heerlijk ontspannen en de drukte van alledag vergeten. Wanneer je een voorstelling bij GAAF muziektheater in het hart van de regio Gooi en Vechtstreek bezoekt, ben je gegarandeerd van een heerlijke avond. In haar producties brengt GAAF muziektheater verschillende groepen samen waarbij speelplezier en kwaliteit samen gaan. Dit seizoen speelt Jesus Christ Superstar, waarin de legende van Jesus Christ voorleeft. Wie is hij als je hem meer benadert als mens en als een revolutionair? Bezoek deze spannende en intrigerende voorstelling in het GAAF muziektheater!

Bezoek GAAF muziektheater

Deze stichting verbindt mensen en maatschappelijke onderwerpen op een onbevangen manier door middel van aansprekende en uitdagende muziektheaterproducties. Zij hopen bij te dragen aan een bredere interesse voor muziektheater bij zowel jong en oud. Ieder seizoen produceert GAAF muziektheater nieuwe producties met een mix van educatie en commerciële producties uit het opera-, operette- en musicalrepertoire. Zo zit er altijd wel een leuke voorstelling bij die je kunt bezoeken. Voel je verbonden met interessante onderwerpen in de wereld van het theater. Aanschouw de eigentijdse concertanteproductie waar jong en oud(er) talent samenkomen.

Jesus Christ Superstar

Deze rockopera weet telkens iedereen keer op keer te verbazen. Sinds de verschijning in 1970 bleek het niet alleen een daverend succes, maar ook een controversieel werk dat een nieuwe inval geeft op een van de meest indrukkwekkende onderwerpen uit de Westerse geschiedenis. GAAF muziektheater verenigt amateurs, semi-professionals en professionals in een fantastische compositie. Aanschouw de prachtige muziek en teksten van diverse nummers onder begeleiding van een geweldig orkest. Zing mee met nummers als ‘Heaven On Their Minds’ en ‘Superstar’ en geniet van deze geweldige rockopera. Onder leiding van drie geweldige artistieke leiders sta je versteld van deze prachtige rockopera. Meer over Jesus Christ Superstar 2020 weten, klik op de link.

De samenwerkingen van GAAF muziektheater

GAAF muziektheater streeft naar het produceren van drie producties per jaar en houdt daarbij rekening met een mix van amateur-, educatie-, en professionele projecten. Daarnaast ondersteunen ze lokale initiatieven die ze verder willen ontwikkelen en stimuleren. Een samenwerking met scholen en muziek-, theater- en toneelverenigingen staat daarbij garant. Hierbij staat speelplezier en kwaliteit voorop. Daarnaast is muziektheater grenzeloos. Maak kennis met de veelheid aan artistieke werkelijkheden en geniet van een avondje vol ontspanning en sensatie. Voel de verbintenis met verschillende genres en disciplines. Muziektheater overstijgt. Dat zul je zeker horen en zien bij GAAF theaterproducties!Over de Auteur

Als theaterliefhebber schrijf ik graag over de leukste (muziek)theaters van Nederland.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo