FB pix Reiskoffers voor op vakantie - Artikelpost

Reiskoffers voor op vakantie

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1103 | Aantal woorden: 701 | Datum: | 0 commentaar

Wellicht bent u al op vakantie geweest of gaat u binnenkort nog op vakantie en heeft u een goede koffer nodig voor uw reis. Nu is er tegenwoordig veel nieuws te melden op het gebied van reisbagage en wellicht voor u niet altijd even duidelijk wat nu daadwerkelijk goede producten zijn en waar u op moet letten. In dit artikel proberen we u een beter beeld te geven van geschikte reiskoffers.

Maak een goede keuze voor het type koffer

Wanneer u een koffer zoekt zult u al snel merken dat er een enorm aanbod van koffers op de markt is en hierdoor raakt u wellicht het overzicht snel kwijt. Toch zijn er een paar vragen die u uzelf kunt stellen voordat u besluit tot de aanschaf van een goede koffer.

1. Harde koffer beschermd uw reisbagage optimaal

Wanneer u een keuze gaat maken voor een juist type koffer dan is het belangrijk om voor uzelf te bepalen of u ook daadwerkelijk een stevige koffer nodig heeft. Wanneer dit het geval is en u maakt een reis waar u verzekerd wilt zijn dat uw bagage goed beschermd is kiest u voor een harde koffer. Deze koffers zijn er in verschillende maten met verschillende inhoud en bovendien ook nog eens in verschillende designs en kleuren. Laat u niet allleen verleiden door de mooie prints maak kies ook een goede harde koffer of ook wel trolley genoemd met minimaal 4 wieltjes en een goede trekstang. De harde koffers van Samsonite, Titan en Rimowa bevelen wij u zeker hierbij aan. Door de levenslange garantie en slijtvastheid van deze koffers kunt u hier erg lang plezier van hebben.

2. Zachte koffers zijn licht en toch stevig

De zachte koffer is voor veel mensen nog steeds erg populair. De zachte koffers hebben het voordeel dat ze steeds steviger worden door de gebrukte materialen maar bovendien ook nog steeds licht zijn en dus praktisch om mee te nemen. Zachte koffers van Samsonite, American Tourister en Travelite zijn tegenwoordig erg veel gebruikt en hebben een uitstekende kwaliteit.

3. Handbagage koffers

Een handbagage koffer mag u als deze aan de IATA normen van de vliegtuigmaatschappij voldoet meenemen als handbagage tijdens uw reis. Het is handig om hier alle noodzakelijke reisartikelen voor direct gebruik in mee te nemen. Een handbagage koffer kan zowel in een harde als een zachte uitvoering worden aangeschaft en bovendien zijn deze koffers ook vaak voorzien van een 2 wiel systeem.

4. TSA Slot

Een TSA slot is ideaal als u de douane in Amerika moet passeren. Uw koffer kan door de douane worden geopend met een zogenaamde loper en u voorkomt dat uw koffer wordt beschadigd. Wanneer u dus nu of in de toekomst een vakantiebestemming naar Amerika maakt koop dan een koffer met een TSA Slot. Overige sloten zijn vaak cijfersloten die u met een driecijferige code veilig kunt afsluiten.

5. Garantie

Veel koffers hebben verschillende garantiebepalingen en niet elk merk is hetzelfde. Samsonite bijvoorbeeld geeft een uitstekende garantie op hun koffers maar hier zult u ook niet snel wat mee krijgen. Informeer dus altijd naar de garantiebepalingen en kies voor een bekend merk.

6. Koffersets

Ten eerste is het belangrijk om te bepalen of u 1 of meerdere koffers nodig heeft. Heeft u meerdere koffers nodig dan is het verstandig ook te kijken naar de zgn Koffersets. Een kofferset is er in verschillende uitvoeringen maar u heeft het voordeel van een complete set koffers voor een scherpe prijs en bovendien een zelfde uitstraling. 

Kortom dit zijn een paar praktische tips die belangrijk zijn om voordat u een goede koffer koopt ook daadwerkelijk een goede en weloverwogen keuze te maken. U kunt meer informatie over onze koffers vinden op onze website.

 Over de Auteur

eKoffers.nl is een online webshop met een groot assortiment koffers en overige reisartikelen. Met meer dan 100 merken een echte topper op dit gebied.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo