Rondreis Canarische Eilanden - Artikel Post - Artikel Marketing

Rondreis Canarische Eilanden

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Eilandhoppenopmaat
Gezien: 484 | Aantal woorden: 475 | Datum: Mon, 10 Dec 2012 | 0 commentaar

Velen denken bij de Canarische eilanden aan een week strandvakantie in de winter in een groot resort met een hoop Nederlanders of Engelsen. Toegegeven, enkele van deze eilanden zijn zeer toeristisch, het klimaat is het gehele jaar door aantrekkelijk en daarom bezoeken vele mensen de Canarische Eilanden.

De Canarische eilanden hebben echter zoveel meer dan de drukke resorts en enkel het strand. Het is namelijk uitermate goed te doen om een rondreis Canarische Eilanden te maken. Zo combineert u naast het goede klimaat en het strand ook een stukje cultuur en natuur. De rondreis is op een enkel eiland te maken op bijvoorbeeld Tenerife of Gran Canaria. Echter ook het combineren van meerdere eilanden is een aanrader.

Tijdens een rondreis Canarische Eilanden combineert u bijvoorbeeld Tenerife met La Gomera en La Palma. U bezoekt de vulkaan El Teide, het Loroparque (papagaaienpark) en de heerlijke stranden op Tenerife Vervolgens reist u in een uurtje met de ferry naar La Gomera. Het is aan te raden om een auto te huren, zo kunt u namelijk gaan en staan waar en wanneer u maar wilt. Bezoek hier  het Nationaal Park Guarajonay en rij over het eiland rond om de overweldigende natuur te beleven. In 2012 is er een bosbrand geweest op La Gomera waardoor er een stuk van het eiland is afgebrand. Er is echter nog genoeg te zien en La Gomera is zeker nog een bezoek waard. Wist u trouwens dat er vanaf La Gomera ook walvisspot reisjes georganiseerd werden? Uw laatste bestemming is La Palma, de ferry naar La Palma doet er zo’n tweeënhalf uur over. Ook op La Palma is een auto huren aan te raden. Het is een vrij groot en enorm groen eiland. Niet voor niets wordt dit eiland La isla bonita (het mooie eiland) genoemd.  Naast de overweldigende natuur en vele wandelmogelijkheden kunt u hier natuurlijk ook lekker relaxen op de stranden.

Tip: begin uw rondreis Canarische Eilanden op Tenerife en eindig hem op La Palma, u spaart zo een bootreis terug naar Tenerife uit .

Over de Auteur

Eilandhoppen op Maat is een organisatie die zich specialiseert in het op maat aanbieden van eilandhopreizen. Het mooie van eilandhoppen is dat u van de ene kleine wereld in de andere vaart en van de ene verbazing in de andere valt. In het zonnetje op het dek van de ferry neemt u voldaan afscheid van het ene eiland en bent u alweer nieuwsgierig naar wat u te wachten staat op het volgende eiland. Wij hebben persoonlijk alle eilanden bezocht, kennen de accommodaties die we aanbieden en kunnen u dus goed adviseren.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo