Rondreis Kreta - Artikel Post - Artikel Marketing

Rondreis Kreta

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Eilandhoppenopmaat
Gezien: 478 | Aantal woorden: 419 | Datum: Tue, 12 Nov 2013 | 0 commentaar

Bij een rondreis Kreta krijgt u de kans om het grootste eiland van Griekenland te ontdekken. Kreta staat voor velen bekend als massaal en schreeuwerig. Er is echter zo veel meer wat dit eiland tot een perfecte bestemming voor de rustzoeker maakt.

Tijdens een rondreis Kreta is het verstandig om op meerdere plaatsen te verblijven. Het eiland is slechts 260 km lang, maar om van West naar Oost te rijden kost u toch al gauw 7 / 8 uur van uw vakantietijd. Wij willen u aanraden om uw rondreis Kreta op 3 / 4 plekken te plannen. Deze verschillende plaatsen gebruikt u dan als uitvalsbasis. Voor de rustigere plaatsen verblijft u aan de Zuidkant van het eiland. Kies één plaats aan de Ooskant en ontdek het Lassithi Plateau, het palmenstrand van Vai, het Moni Toplou klooster en Knossos.

 

Het westen van het eiland vormt een grotere uitdaging daar het in tweeën wordt gesplitst door de langste kloof van Europa, de Samaria kloof. U kunt het beste aan de Oost- en Westkant van de kloof verblijven omdat het ver rijden is om vanuit de Oostkant van de kloof naar het Westen te rijden. Denk dan aan de 3 uur. Aan de Westkant bezoekt u de Samaria kloof, de Imbros kloof, het fort bij Frangokastello, de stranden van Elafonissi, het Prevelli klooster, Prevelli beach, de historische stad Chania, het oude centrum van Rethymnon en de prachtige stranden bij Balos.

Doordat u uw verblijft opsplitst zijn de dagafstanden tijdens de rondreis Kreta overbrugbaar. De langste zal ongetwijfeld de reis van Oost naar halverwege West zijn waar u zo’n 3,5 – 4 uur over doet. U kunt deze trip een stuk aangenamer maken door onderweg een paar keer te stoppen. Bezoek Phaistos, de geneeskrachtige bronnen van Spili en stop voor een lunch bij de hippie grotten van Matala.

Over de Auteur

Eilandhoppen op Maat is een organisatie die zich specialiseert in het op maat aanbieden van eilandhopreizen. Het mooie van eilandhoppen is dat u van de ene kleine wereld in de andere vaart en van de ene verbazing in de andere valt. Op Kreta bieden we een 'hop-vakantie' aan op één eiland.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo