FB pix Spaans of Portugees leren in Latijns Amerika was nog nooit zo aantrekkelijk - Artikelpost

Spaans of Portugees leren in Latijns Amerika was nog nooit zo aantrekkelijk

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1057 | Aantal woorden: 544 | Datum: | 0 commentaar

Dit najaar kan men goedkoop of zelfs gratis naar Latijns Amerika afreizen voor een cursus Spaans of Portugees met ESL taalreizen.

Amsterdam, 28 september 2012-  ESL taalreizen geeft een gratis taalcursus Portugees in Brazilië  weg. Aspirerend taaltalent kan tussen oktober en december deelnemen aan een online wedstrijd. De hoofdprijs is een geheel verzorgde taalcursus in Salvador da Bahia in Brazilië.  De troostprijs is een geheel verzorgde introductie cursus capoeira in eigen woonplaats.

Kansmakers kunnen zich opgeven via de website van ESL taalreizen. De winnaar krijgt binnen veertien dagen de uitslag binnen via e-mail. De gelukkige wint een basis cursus Portugees van twee weken en een retourvlucht naar Salvador da Bahia.

De vlucht en accommodatie zijn inbegrepen in de prijs. De winnaar verblijft bij een Braziliaans gastgezin in het centrum van de stad. Uitstapjes, diner en vrijetijdsactiviteiten zijn voor eigen rekening. Het is belangrijk dat alle deelnemers boven de 18 jaar oud zijn. Daarnaast moet de deelnemer zelfstandig zijn en geïnteresseerd zijn in de lokale cultuur.

De reis kan eventueel verlengd worden op eigen kosten. Aangezien de cursus in 2013 plaats vind is er genoeg ruimte om deze te combineren met een rondreis door Brazilië en Latijns Amerika. De prijsvraag sluit op 21 december 2012.

Voor liefhebbers van de Spaanse taal heeft ESL taalreizen een fantastische aanbieding in Panama. Deelnemers krijgen een korting van 15 procent op een taalcursus van minstens vier weken. Het betreft een standaard cursus Spaans. De deelnemer kan kiezen voor een verblijf in een gedeelt appartement of voor een verblijf in een gastgezin. De reis moet echter wel vóór 10 december 2012 aanvangen.

Beide aanbiedingen kunnen terug gevonden worden op de webpagina van de organisatie: www.esl-taalreizen.com.

 

-Einde persbericht-

ESL taalreizen verzorgt kwalitatieve taalcursussen voor jong en oud. De organisatie maakt gebruik van deskundig personeel die zelf jaarlijks deelnemen aan de verschillende cursussen. Dit maakt de organisatie uniek en heeft er voor gezorgd dat ze meerdere awards ontvangen hebben in de afgelopen jaren. De nominaties waren met name te danken aan de uitstekende dienstverlening en de interactieve website van de organisatie. Bezoek deze website vandaag nog en bekijk de mogelijkheden voor zowel jong als oud.

 Over de Auteur

Mijn naam is Yvonne en ik houd van reizen en talen. Het is dus niet vreemd dat ik werk in de taalreis industrie. Ik hou daarnaast graag mensen op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in mijn vakgebied.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo