Strandvakantie in Sveti Vlas Bulgarije - Artikelpost

Strandvakantie in Sveti Vlas Bulgarije

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 763 | Aantal woorden: 523 | Datum: | 0 commentaar

Sveti Vlas biedt u de mogelijkheid om te genieten van het prachtige strand in Bulgarije. We kennen het land over het algemeen nog niet zo goed, waardoor het een uitstekend idee is om er een keer naartoe op vakantie te gaan. De kans is groot dat u er weinig andere Nederlanders tegen zal komen, waardoor u er heerlijk op het strand plaats kunt nemen. Vier uw strandvakantie in Sveti Vlas in Bulgarije en doe dat bovendien op een relatief voordelige manier.

Diepzeeduiken in de Zwarte Zee
Wilt u tijdens uw strandvakantie in Sveti Vlas graag wat actiefs gaan doen? Dan is het een uitstekend idee om te gaan diepzeeduiken. Heeft u al eens eerder gedoken en daardoor wat ervaring, of wilt u dit voor het eerst gaan doen? Geen probleem, er zijn verschillende duikscholen beschikbaar. U kunt tijdens uw strandvakantie in Sveti Vlas gaan duiken op de manier zoals u wenst, op het niveau dat u heeft. Daarnaast kunt u er onder andere genieten van de oude vissersbootjes die er liggen, die zorgen voor een prachtige uitstraling van de omgeving.

Bulgaarse gerechten aan het strand
Wilt u genieten van die omgeving en doet u dat het liefst op het moment dat het langzaam donker begint te worden? Ga dan een keer lekker uit eten op het strand, of in de buurt daarvan. U zorgt er tijdens de strandvakantie in Sveti Vlas voor dat u de verschillende Bulgaarse gerechten een keer kunt proeven. Deze zitten op een heel andere manier in elkaar dan hier bij ons in Nederland. Laat u adviseren door de verschillende obers en eigenaars van restaurants die er aanwezig zijn. Ze helpen u graag een kijkje te nemen in de Bulgaarse keuken. Uiteraard zorgt het uitzicht van het strand en de vissersbootjes ervoor dat u tijdens uw strandvakantie in Sveti Vlas helemaal niets tekort komt.

4 kilometer strand
In totaal is er in de buurt van Sveti Vlas 4 kilometer strand te vinden! Bij het plaatsje zelf is het strand ongeveer 1.000 meter lang, waardoor u meer dan voldoende mogelijkheden heeft om daar heerlijk plaats te nemen. Het strand is 16 meter breed en er is een leuke pier aanwezig, waar op ieder moment van de dag wat gebeurt. De brede stranden van Sveti Vlas er samen met de groene omgeving voor dat u er een heerlijke strandvakantie zal hebben, die u niet zomaar meer vergeet.

 

Over de Auteur

Mijn populaire vakantieland mag duidelijk zijn, probeer toch minimaal 1 keer per jaar het mooie Bulgarije te bezoeken.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[349 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[117 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo