FB pix Sunny Beach 2013 - Artikelpost

Sunny Beach 2013

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1130 | Aantal woorden: 331 | Datum: | 0 commentaar

 

Sunny Beach is in 2013 ook weer één van de meest populaire vakantieplekken voor jongeren. Omdat het gewoon simpelweg alles heeft. De grootste en meeste discotheken en kroegen, een super lange mooie boulevard, tientallen activiteiten, erg mooie hotels en appartementen, casino’s, een prachtig strand en nog veel meer.

Overdag kun je heerlijk naar het strand en genieten van de leuke feestjes tussen de boulevard en het strand of een rustig cocktail barretje pakken en uitbrakken.  Wanneer je later gaat uit eten, heb je erg veel keuze. Zoals gewoonlijk vindt je alle fastfoodketens zoals Burger King, KFC, McDonald’s maar daarnaast zijn er ook tientallen lokale restaurants waar je goed kan eten voor een goedkope prijs. Voor €10,- kun je vaak al prima uit eten in Sunny Beach.

Leuk is dat je overdag ook vele activiteiten in Sunny Beach hebt, je hoeft dus alleen niet stil te liggen bij het mooie zwembad in je hotel of op het strand. Je kunt ook genieten van een jeepsafari of een dagje naar een van de waterparken waar je je zeker zult vermaken.

Uiteraard draait het natuurlijk om het nachtleven en dat maakt Sunny Beach zo geweldig voor jongeren. Je kunt uitgaan tot wel 8 uur in de ochtend in de vele discotheken, zo heb je Den Glade Viking, Revolution, Slam Cafe, the Flying Dutchmen, het Heineken House en nog veel meer lokale kroegen en bars. Ook daarom is Sunny Beach 2013 ook weer de beste bestemming voor jongeren.Over de Auteur

 

Op de website van Sunnybeach-Bulgarije.nl vindt je alle informatie over de verschillende activiteiten, discotheken, bars, appartementen, hotels maar ook algemene informatie zoals het weer en meer.

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo