Taxi schiphol - Artikel Post - Artikel Marketing

Taxi schiphol

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: carlclensen
Gezien: 839 | Aantal woorden: 543 | Datum: Tue, 18 Sep 2012 | 1 commentaar

 

Jammer, de vakantie is weer voorbij. Maar niet voordat we de lange vliegreis naar huis nog moesten maken. Als ik ergens niet van hou is het wel vliegen! Maar deze reis, nou ja, erna eigenlijk zou nog heel anders uitpakken dan een normale reis.

Vanaf de Dominicaanse Republiek werden vanaf ons hotel naar het vliegveld gebracht door taxi Schiphol. Natuurlijk niet echt door taxi Schiphol, maar zo noemden we chauffeur waarmee we op de heenreis erg mee hadden gelachen. Hij vroeg ons van alles over Nederland en zo ook over hoe het te werk ging bij onze grootste luchthaven. En dan vooral over het vervoer, taxi Schiphol, omdat hij zelf een luchthaventaxi was. Hij noemde zijn taxibusje dan ook een ‘airbus’ (haha). Hij bracht ons naar het vliegveld in Punta Cana. Een plaats aan de kust in de Dominicaanse Republiek. Alles liep voorspoedig. We checkten in en brachten onze bagage weg. Er werd omgeroepen dat onze vlucht een vertraging had van 1 uur. Nou lekker dan! Maar heel erg vonden we het niet omdat het stiekem toch nog een uurtje extra vakantie is! Voor de rest ging alles goed en we konden boarden. Toen we het vliegtuig in gingen moesten we eerst nog langs een hondencontrole in verband met drugssmokkel. De vliegreis duurde uiteindelijk 11 uur lang! Geen oog dicht had ik gedaan. Jammer dat de vakantie voorbij was maar geweldig om weer op vaste grond te staan. Klaar met vliegen, nu een taxi Schiphol zoeken om ons naar huis te brengen. De koffers het laadruim in en instappen. We reden net weg toen een marechausseebusje wild aangescheurd kwam en voor onze taxi Schiphol stopte. We schrokken ons dood! En het leek er ook op dat ze echt ons moesten hebben! De chauffeur van het taxi Schiphol busje stopte en keek ons argwanend aan. Wij wisten van niks en staken verbazend onze handen op. De met vuurwapens bewapende mannen van de marechaussee rukten de deur open met veel kabaal en verzochten ons zeer dringend om uit te stappen met onze handen omhoog en geen snelle bewegingen te maken. Natuurlijk luisterden we meteen en stapten uit. We werden  geboeid afgevoerd ergens naar een ondervraagkamer in Schiphol. Onze koffers werden even later binnengebracht door marechaussee medewerkers. We hoorden dat we er van verdacht werden een kilo cocaïne binnengesmokkeld te hebben. We schrokken ons kapot en hoopten dat het een foutje was. Wilden we net naar huis gaan met de taxi Schiphol en nu dit! De marechaussee liet ons de röntgenfoto’s zien en daarop was een verdacht wit pakketje op te zien. Ha! Gelukkig, ik wist dat ik een kilo maïsmeel in mijn koffer had gepakt! Na het openen van de koffers en bevestiging dat het werkelijk zo was konden we weer richting taxi Schiphol, en naar huis!Over de Auteur

Wilde ervaring gehad na een reis naar de dominicaanse republiek.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Fri, 28 Dec 2012 at 7:19 AM, by Guest
Inderdaad een heel mooi bericht. Ik ben ook in verband gebracht met de taxi IJsselstein schiphol, taxi houten schiphol, taxi IJsselstein. Bedankt voor het schrijven van zulke goede berichten en zoals ik hebben geabonneerd op uw blog, ik verwacht dat je leuke berichten als deze wordt plaatsing op een regelmatige basis.

Fri, 5 Apr 2013 at 1:14 PM, by Guest
Bedankt voor het schrijven van zo'n goede post. Taxi verhuur is inderdaad groeit goed schaal en internet is een goed medium om hetzelfde te vinden. Ik ben blij om je blog te vinden en heeft geabonneerd.

Tue, 16 Apr 2013 at 2:57 PM, by Guest
Is er ook een dergelijk artikel over taxi vliegveld Rotterdam?

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[389 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo