Tips voor een weekend Barcelona - Artikelpost

Tips voor een weekend Barcelona

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 535 | Aantal woorden: 416 | Datum: | 0 commentaar

 

 

Barcelona is een van de bekendste en mooiste steden van heel Europa. Veel mensen denken dat Barcelona een erg dure stad is, vergelijkbaar met Parijs. Hierdoor worden sommige mensen afgeschrikt om een weekend Barcelona te boeken. Wanneer je een beetje goed zoekt hoeft een weekend Barcelona echter helemaal niet duur te zijn.

 

Geld besparen op weekend Barcelona

 

Een punt waar je goed op kunt besparen is het overnachten in de stad. Hotels in het centrum van Barcelona zijn vaak erg duur. Bovendien is de prijs alleen zo hoog omdat je in het centrum zit, de hotels zelf zijn vaak het geld niet waard. Het is dan ook verstandig een hotel buiten het centrum te boeken. Je hebt daar voor weinig geld vaak een beter hotel dan in het centrum van de stad. Je kunt het centrum bereiken met het openbaar vervoer of de taxi. Hetzelfde geldt eigenlijk voor eten en drinken tijdens een weekend Barcelona. Wanneer je op La Rambla gaat zitten betaal je uiteraard de hoofdprijs. Enkele straten buiten het centrum betaal voor een typisch Spaanse maaltijd een stuk minder, en het is vaak nog gezelliger ook.

 

Goedkope vliegtickets Barcelona vinden

 

Een andere goede manier op geld te besparen tijdens je weekend Barcelona is goedkope vliegtickets boeken. De prijzen van vliegtickets Barcelona kunnen erg verschillen afhankelijk van de maatschappij, de periode en de bezetting van het vliegtuig. De beste manier om een goedkoop vliegticket Barcelona te vinden is zoeken bij low-cost airlines. Deze low-cost airlines bieden vaak niet de luxe van de bekendere vliegmaatschappijen maar zijn wel erg goedkoop. In het laagseizoen kun je een retour vliegticket Barcelona kopen voor maar enkele tientjes. Let wel op dat je soms moet bijbetalen voor extra bagage. Wanneer je van plan bent veel bagage mee te nemen kan je dus uiteindelijk nog goedkoper uit zijn bij een ‘normale’ maatschappij.

 

 Over de Auteur

W. Gooding

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[349 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[116 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo