Tips voor een optimale reis naar Barcelona - Artikelpost

Tips voor een optimale reis naar Barcelona

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1303 | Aantal woorden: 637 | Datum: | 0 commentaar

Dit artikel gaat over Barcelona. Deze stad is een inmens populaire vakantiebestemming bij families uit de hele wereld vanwege het gereifelijke klimaat, de prachtige stranden, de vele faciliteiten en het grote scala aan entertainment en recreatiemogelijkheden.

Het strand van San Sebastián bij Barcelona Appartementen Checkin

In deze stad vindt u meer dan 4 k.m. strand. Er is een serie videos beschikbaar over de stranden. Deze serie video's van de 7 stranden van de stad wordt gepresenteerd door Appartement Barcelona CheckIn. Het San Sebastián strand is zeer centraal gelegen en op loopafstand van de ondergrondse van Barceloneta.

De MACBA

In de MACBA, ofwel Museum van Hedendaagse Kunst in Barcelona, vindt u een prachtige collectie kunst van de beste kunstenaars en schilders van de 20e eeuw in Catalonië. Tot de eigen verzameling behoort kunst die u de grondslaggevende aspecten tonen van huidige artitieke kunst. U vindt er een grote collectie van werken van Spaanse, Catalaanse en kunstenaars uit de rest van de wereld sedert de jaren 1950. Dit museum is gelegen in de wijk Raval en naast de vaste werken worden er veel exposities gegeven. De toegang voor de exposities is voor 18 jaar en ouder € 6 en voor scholieren of groepen van meer dan 20 personen € 4,50. Bent u jonger dan 14 of ouder dan 65 dan heeft u geluk, want dan is de entree gratis. U kunt ook een ticket krijgen voor het gehele museum (incl. wisselende exposities) voor € 7,50. De prijs voor groepen en studenten is dan € 6. En voor personen ouder dan 65 of beneden de 14 gratis. De openingstijden zijn ma t/m vr van 11:00 to 19:30, op zaterdag van 10:00 to 22:00 en op zon- en feestdagen van 10 tot 15:00 uur. Het museum is geopend van maandag tot en met vrijdag van 11:00 tot 19:30 uur. 's zaterdags van 10 tot 22 uur en tijdens feestdagen en op zondag van 10:00 tot 15:00. Als u meer informatie wenst over het museum of over de tentoonstellingen, neem dan een kijkje op de officiële pagina: www.macba.net Een goedkoop en geriefelijk appartement boekt u eenvoudig via internet bij Apparatementen Barcelona Check In.

De Barcelona Zoo

De Zoo (Barcelona Zoo) is gelegen in het Ciudadela park. Het dierenpark is prachtig park van meer dan 100 jaar oud en bevat een collectie van dieren uit meer dan 400 verschillende soorten wereldwijd, met bij benadering 7500 soorten. Van 1966 tot 2003 was de dierentuin een populaire attractie voor bezoekers om de wereld beroemde Snowflake te aanschouwen, de enige albino gorilla in de wereld. Echt een fantastische ervaring voor iedereen is deze Zoo van Barcelona Sinds 2010 vindt u diereneters in de dierentuin om de voortplanting van deze diersoort te waarborgen Helaas is in de natuur de afgelopen jaren de populatie van deze diersoort aanmerkelijk kleiner geworden. Als u meer nieuws over de Zoo wilt weten? Bezoekt u dan de officiële website: www.zoobarcelona.com. Het dierenpark heeft twee entrees, namelijk aan de Calle Wellington en aan de Paseo de Picasso.De entreetijden van de Zoo zijn: 10:00 tot 17:00 uur 's winters en 10:00 tot 19:00 uur 's zomers. De ticketprijzen zijn € 15,40 voor volwassenen en € 9,30 voor kinderen van 3-12 jaar. Bedenk dat u goedkoop een appartement kunt huren in Barcelona in de buurt van de dierentuin op de site van Appartementen Barcelona Check In. Wij hopen dat u een leuk verblijf heeft in een van onze appartementen.Over de Auteur

Margarita Flores, Barcelona Check In

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Princess Traveller Barcelona - Handbagagekoffer - Zwart met Dutch Design - S - 55cm
Princess Traveller Barcelona - Handbagagekoffer - Zwart met Dutch Design - S - 55cm

€ 30,00
Toon product

Princess Traveller Barcelona - Reiskoffer - Medium -  64 cm - Zwart
Princess Traveller Barcelona - Reiskoffer - Medium - 64 cm - Zwart

€ 37,00
Toon product

FC Barcelona voetbal ''STAR'' gold Maat 5 - Cahmpions Leaqeau - Barcelona Voetbal-
FC Barcelona voetbal ''STAR'' gold Maat 5 - Cahmpions Leaqeau - Barcelona Voetbal-

€ 22,97
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[383 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[179 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo