FB pix Top 3 stranden van Spanje - Artikelpost

Top 3 stranden van Spanje

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1210 | Aantal woorden: 410 | Datum: | 0 commentaar

Spanje heeft meer dan 8.000 km kuststrook met de mooiste stranden. De bekendste costa’s van Spanje zijn de Costa Brava, de Costa Blanca en de Costa del Sol. Niet geheel onterecht maar Spanje heeft nog veel meer schitterende witte stranden. De stranden van Spanje zijn bekend over de wereld en trekken jaarlijks miljoenen toeristen naar de kustplaatsjes. De hotels, bungalows, campings en vakantiehuizen in Spanje worden dan ook ieder jaar in grote getale gezocht en geboekt. Wie wil er nou niet op vakantie naar Spanje?

Ter inspiratie hebben we de mooiste 3 stranden van Spanje voor u op een rij gezet. De Spaanse stranden staan in willekeurige volgorde omdat ze werkelijk allemaal adembenemend zijn.

1. Het strand van Ses Illetes in Formentera, balearen
De Balearen hebben natuurlijk meer mooie stranden maar het strand van Ses Illetes in Formentera is het mooiste. Bijna 10 miljoen toeristen bezoeken de Balearen per jaar. Dit pareltje is dan ook niet meer onontdekt te noemen maar zeker de moeite waard om te bezoeken.

2. Het strand van La Concha in San Sebastian
La Concha heeft één van de mooiste stranden van Spanje en Europa. San Sebastian ligt in het noordoosten van Spanje in de buurt van Frankrijk. Deze stad aan de kust heeft niet alleen een prachtig strand, de stad heeft ook een elegante uitstraling.

3. Het strand van Playa del Silencio, Asturië
De costa’s in oost Spanje zijn enorm populair maar Asturië ligt in het noorden van Spanje en heeft werkelijk prachtige stranden. De stranden in Asturië zijn vooral populair bij toeristen die een iets koelere vakantie zoeken. Asturië heeft een gematigd zeeklimaat doordat de koele wind uit het zuidwesten komt. In de zomer komt de milde lucht uit het noordoosten.

Waarschijnlijk missen sommige (die hele zomers in hun vakantiehuis aan de Costa Brava verblijven), de bekende costa's van Spanje. Deze top 3 is natuurlijk enkel een persoonlijke smaak. Spanje heeft zoveel mooie stranden dat hier gemakkelijk een top 20 gemaakt kan worden.

Over de Auteur

Vakantiehuizen-Spanje.nl is de vakantiehuizenvergelijk in Spanje. Voor een compleet overzicht van alle vakantiehuizen in Spanje kan je kijken op www.vakantiehuizen-spanje.nl/vakantiehuis-spanje.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Reiskookboek Spanje
Reiskookboek Spanje

€ 89,99
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo