Toscane - Poort naar een unieke vakantie - Artikelpost

Toscane - Poort naar een unieke vakantie

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1018 | Aantal woorden: 562 | Datum: | 0 commentaar

In Toscane hoeft een vakantiehuis Toscane u niet alleen te voorzien van huisvesting. Ze bieden je een springplank naar de bakermat van de Renaissance, en een unieke locatie van waaruit u de omgeving kunt ontdekken.

De glorie van Toscane

Borea in CasaltaWaarom u naar Toscane gaan? Vakantiehuizen zijn er in overvloed te huur en meestal gevestigd in verbluffend mooie landelijke locaties. Dat kan ook gezegd worden dan vele andere delen van Italië en zelfs van Europa. Toscane is niet zomaar een deel van Italië of Europa. Het geniet een absoluut cruciale rol in de historische ontwikkeling van de Europese kunst, cultuur en beschaving. Het begin van de middeleeuwse Renaissance.

U kunt natuurlijk uit een geschiedenisboek veel leren over de Renaissance en de belangrijke rol van Florence. Namen als Giotto en Michelangelo komen veel voor in de boeken. In het echt hoeft u Toscane niet te bezoeken voor de feiten. Wanneer u in het centrum van historische steden zoals Florence, Pisa en Siena staat geeft dat een heel speciaal gevoel, een historisch besef. Misschien denkt u dat dit romantische verbeelding is? Is het uitkijken over de rivier de Arno naar de Ponte Vecchio net zo inspirerend als uw lokale gemeentehuis? Krijgt u de drang om een aannemer te bellen om de scheve toren van Pisa recht te zetten?

Dergelijke suggesties zijn surrealistisch, de enige manier om er zeker van te zijn is om deze drie ongelooflijke locaties zelf te bezoeken.

Het is alsof u mee terug genomen wordt in de tijd als u kijkt naar de prachtige architectuur in de vele Toscaanse steden en dorpen. De Ponte Vecchio is bijvoorbeeld een brug die zijn middeleeuwse karakter heeft behouden. Met huizen en winkeltjes aan weerzijden over de gehele lengte, zoals dat eeuwen geleden gebruikelijk was.

De grote kerkelijke centra in deze steden zijn ook onwaarschijnlijk mooi en geven enig inzicht hoe kunst, wetenschap en religie met elkaar verbonden waren in de Middeleeuwen en de Renaissance. Vandaag de dag is dit moeilijk of onmogelijk om dit nogmaals te creëren. Vergeet niet dat Toscane meer is dan alleen deze drie steden. U zult verbaasd zijn over de charme en schoonheid van stadjes als Certaldo of Casole d'Elsa. 

Een vakantiehuis Toscane biedt u meer dan het gemak om historische plaatsen te bezoeken. De Toscaanse lifestyle is in heel Italië beroemd door de kwaliteit ervan. Onvergelijkbare keuken, heerlijke wijnen en Italiaanse humor en charme maken deze streek om jaloers op te zijn. (verwacht niet dat Italianen uit andere provincies dit toegeven!)

Wie weet wordt u ook verliefd op Toscane met haar prachtige en historische landschap als u een romantisch vakantiehuis Toscane huurt. Eens proberen?

 Over de Auteur

Ruth Albracht werkt voor To Toscane, die gespecialiseerd zijn in het vinden van een perfect agritursimo Toscane in Chianti en een keuze uit vakantiehuizen in Umbrië en Puglia. To Toscane is trots op hun vakantiehuizen en hun reputatie. Al onze vakantiehuis Toscane worden persoonlijk geselecteerd en bezocht door onze vertegenwoordigers om ervoor te zorgen dat wij alleen het beste aanbieden in de regio.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Tiny Houses: van droom naar realiteit
Tiny Houses: van droom naar realiteit

€ 27,50
Toon product

Paint By Numbers Vakantiehuisje met Prachtig Uitzicht - Schilderen op Nummer - 50x40cm - Volwassenen - Stipco
Paint By Numbers Vakantiehuisje met Prachtig Uitzicht - Schilderen op Nummer - 50x40cm - Volwassenen - Stipco

€ 13,45
Toon product

Schipper Schilderen op Nummer - Vakantiehuis bij de zee - Hobbypakket
Schipper Schilderen op Nummer - Vakantiehuis bij de zee - Hobbypakket

€ 19,99
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo