FB pix Trekking In Schotland - Artikelpost

Trekking In Schotland

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1272 | Aantal woorden: 614 | Datum: | 0 commentaar

Schotland is een land dat rijk is aan geschiedenis, een land dat voelt tot leven met het verleden, heden en toekomst. Veel vakantiegangers houden van wandelen of trekking in Schotland, gebruik makend van het adembenemende landschap, de rijke geschiedenis en de overvloed aan bezienswaardigheden en ruïnes te exploreren. Voor degenen die wonen in andere landen en die Schotland verkennen willen, zijn er vele mogelijkheden voor goedkope vluchten om daar aan te komen en aan de slag op je avontuur.

Trekking in Schotland is een populaire activiteit voor toeristen van alle leeftijden. Mensen kunnen wandelen of lopen alleen, met vrienden en familie, in begeleide groepen. Weelderige bossen, prachtige bergen, witte stranden en mijlen van landbouwgrond zijn allemaal gevonden bij roaming over het platteland van Schotland. Last minute vluchten zijn een geweldige manier om te beginnen, om je naar je bestemming met minimale kosten en gedoe. Dan kan de frisse lucht, lichaamsbeweging en waardering van de prachtige openlucht in alle ernst beginnen.

Vrije tochten over het platteland zijn misschien wel de beste wandelingen van alle, het verkennen van het dorp waar u verblijft, vragen naar ruïnes of historische plaatsen in de buurt, misschien bemonstering heerlijk en authentiek voedsel langs de weg. Maar als je op een geplande, thema-wandeling wil gaan, kan je Schotland met een veelheid van ideeën voor exploreren.

Themawandelingen

Met themawandelingen kan je wat informatie over een bepaald gebied te verzamelen en maak een wandeling door dat gebied, het verkennen van de dag van vandaag landschap, mikt op het rijke historische verleden en de tijd nemen om te kijken over de historische ruïnes en markers daar gevonden. Net als elke andere lopen, themawandelingen vaak ook kustlijnen, kastelen, parken en veel van de natuur. Hier zijn een paar van de thema-wandeling opties:

• De Ayrshire Costal Path-dit is een 100 mijl trek van Glenapp naar Skelmorlie langs de kustlijn rijkelijk doordrenkt van geschiedenis en vol met spectaculaire en wonderlijke dieren.

• Caerlaverock Kasteel en Reserve (Dumfries and Galloway) - deze bijzondere wandeling is een relaxed een die draait om het kasteel van Caerlaverock, dat is gevestigd in wat nu een nationaal natuurreservaat. Wilde dieren en prachtige natuur zorgen voor een rustgevende en herstellende ervaring.

Familie Wandelingen

Goedkope vluchten naar Schotland betekenen dat je gezin van een onvergetelijke vakantie kan genieten met een minimum aan kosten. Eenmaal in Schotland, kun je familie wandelingen plannen die alle leeftijden zal verrukken. Familie wandelingen moeten relatief kort in lengte zikn, het houden van kinderen uit steeds oververmoeid en chagrijnig en het toestaan voor maximaal comfort en plezier voor ouders en jongeren gelijk. Het is een goed idee om te zorgen voor minstens een spannende mijlpaal langs de weg, zoals een kasteel, een vijver vol met wilde dieren of parken met schommels, enzovoort.

Wandelvakanties

Veel lodges, pensions en kleine hotels in Schotland bieden begeleide wandelvakanties, waar het personeel dagelijks begeleide excursies plant waar je alleen de benodigdheden van de dag draagt en de ruïnes, natuur, landschap, kastelen en allerlei spannende dingen in de omgeving kan zien.

Trekking in Schotland is een prachtige manier om een vakantie te genieten en te nemen in het land, ervaren vele bezienswaardigheden en geluiden en smaken langs de weg.

Over de Auteur

Peter is een freelance reisjournalist die gespecialiseerd is in artikels over goedkope reis.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[204 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo