Tuinen bezichtigen in het buitenland - Artikel Post - Artikel Marketing

Tuinen bezichtigen in het buitenland

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Niels78
Gezien: 279 | Aantal woorden: 385 | Datum: Mon, 17 Jul 2017 | 0 commentaar

Voor menig tuinliefhebber is Engeland een waar paradijs. De ene tuin is nog mooier dan de ander waarbij grootse en sierlijke parken rond kastelen zich afwisselen met schilderachtige, kleine cottagetuinen. De Engelse tuinstijl staat bekend om haar 'natuurlijke gehalte' in combinatie met een lieflijke vormgeving, zoals chique beelden, oude bruggetjes en vervallen tempeltjes. Want daar, daar heeft Engeland genoeg voorbeelden van.

Engelse tuinvariatie

Great Dixter, het voormalig woonverblijf van schrijver en tuinier Christopher Lloyd, beschikt over een groots opgezette en kleurrijke tuin. De vele planten en kleuren variëren van knalrood tot zachtgeel tot diverse blauwtinten. Het erf bezit tevens een grote moestuin. Zo kenmerkt het 'Sissinghurst Castle' te Kent zich door de 'vlakken' met vele hagen, idyllische bloemenperkjes, oude bomen en tuinbeelden. Verder, in het golvende landschap van Sussex, bevindt zich de tuin van 'Marchants Hardy Plants'; hier worden de talloze, flamboyante bloemen en struiken afgewisseld met diverse grassoorten en heideplanten. De tuinen van Merriments Garden hebben ieder hun eigen functie en thema. Zo is de 'wildlife area' meer gericht op de fauna en kan men via een brug naar, onder andere, het tropisch gedeelte met exotische planten. De tuin is een mengelmoes van doorbloeiende rozen en vaste planten. De uitgestrekte tuinen van Goodnestone Park worden beschouwd als een van 'England's finest'. Zo bezit de ommuurde tuin elementen als waterfuncties, rozen en jasmijn. In de keukentuin bevinden zich kruiden, groenten en fruit. Ieder seizoen bezitten de tuinen hun eigen charme en hebben dan ook, met volle overtuiging, twee sterren gekregen namens het gerenommeerde 'Good Garden Guide'. 

Tuinen bezichtigen

Niets voor niets hebben de Engelse tuinen voor veel inspiratie gezorgd. Zo waren niet alleen tuinarchitecten gecharmeerd van de Engelse stijl; ook in de talloze romantische films en verhalen, in combinatie met boerderijen en kastelen, spelen de tuinen een belangrijke rol. Zou je deze karakteristieke en idyllische natuurcreaties ook eens van dichtbij willen zien? Bekijk dan eens, voor meer informatie, aanbiedingen en mogelijkheden op: Tuinen bezichtigen

 Over de Auteur

Tuinliefhebber

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo