FB pix Uitbreiding vliegveld Groningen airport Eelde - Artikelpost

Uitbreiding vliegveld Groningen airport Eelde

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1116 | Aantal woorden: 511 | Datum: | 0 commentaar

Door de nieuwe baan verleningen zal het vliegverkeer er toenemen. De verwachtingen gaan naar 2.2 miljoen bezoekers per jaar. Dit in vergelijking met het aantal nu 208.666 in 2012. Door de toen name van het aantal reizigers zal het aantal parkeerders ook aanzienlijk toenemen. En hier spelen bedrijven handig op in door alternatieve parkeer plaatsen aan te bieden. Maar deze kunt u nu makkelijk en eenvoudig bekijken en beoordelen op de vergelijkings site voor parkeren vliegveld eelde Ook word er verwacht dat het aantal vracht vluchten fors gaat toenemen en hierdoor grote mogelijkheden liggen voor nieuwe bedrijven rondom het vliegveld. Door de alle verwachtingen krijg Groningen Airport Eelde 200.000 euro van de Kamer van Koophandel om nieuwe vliegmaatschappijen met buitenlandse bestemmingen binnen te halen. Dat maakte de voorzitter van de Kamer van Koophandel woensdagavond bekend bij de nieuwjaarsbijeenkomst. De gift van twee ton past in de campagne van de organisatie om het noorden internationaal op de kaart te zetten als vakantiebestemming. Het geld komt uit het restant van het fonds dat ooit door het noordelijk bedrijfsleven was ingesteld om de A 31 in Noord Duitsland versneld aan te leggen.

 

Na baanverlenging meer lowcost
Lowcost carriers zijn booming in deze veranderende markt. Echter stelt de korte baanlengte (1.800 meter) de luchthaven niet in staat om deze markt optimaal te bedienen. Lowcost carriers zoals Ryanair en Wizz Air zijn geïnteresseerd om vanuit de noordelijke regio te vliegen, maar geven aan dat de huidige baanlengte te kort is om een rendabele lowcost verbinding te kunnen uitvoeren. Pas na groen licht van de Raad van State kan gestart worden met het uitgebreider opzetten van lowcost verbindingen. De luchthaven hoopt in de loop van 2011 op een definitieve uitspraak van de Raad van State.

 

Het vliegveld van Groningen airport Eelde is dit jaar uitgeroepen als beste vliegveld van nederland door zoover. Dit is natuurlijk goed nieuws voor de luchthaven.

 

 

Over de Auteur

 

Nieuwsgierig, geïnteresseerd ,ondernemend 

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

VTech Toet Toet Auto's Vliegveld - Educatief Speelgoed - Inclusief Valentijn Vliegtuig - met Geluidseffecten - 1 tot 5 Jaar
VTech Toet Toet Auto's Vliegveld - Educatief Speelgoed - Inclusief Valentijn Vliegtuig - met Geluidseffecten - 1 tot 5 Jaar

€ 31,49
Toon product

LEGO City Vliegveld - 3182
LEGO City Vliegveld - 3182

€ 399,95
Toon product

LEGO Duplo Ville Vliegveld - 5595
LEGO Duplo Ville Vliegveld - 5595

€ 399,99
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo