FB pix Vader en zoon survivalweekend - Artikelpost

Vader en zoon survivalweekend

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1141 | Aantal woorden: 511 | Datum: | 0 commentaar

De band tussen vader en zoon is een hele bijzondere. Als vader zijnde is er niet altijd genoeg tijd om echt eens met je zoon of zoons op stap te gaan. Voor veel vaders is dit een groot gemis, maar ook zoons vinden het fijn om prive-tijd door te brengen met hun vader.

In de normale gezinssituatie is dit niet altijd even makkelijk. Werk, sportclubs, vrienden, sociale verplichtingen en andere afleiding zorgen ervoor dat veel vaders minder tijd met hun zoon(s) doorbrengen dan ze eigenlijk zouden willen.

Simi Reizen heeft hiervoor een ideale oplossing: vader en zoon weekenden! Tijdens deze actieve survivalvakanties voor vader en zoon werk je samen met elkaar, maar strijd je ook tegen elkaar tijdens uitdagende outdoor-opdrachten. Deze korte vader en zoon vakantie is een ideale manier om elkaar weer beter te leren kennen en van elkaar te leren.

Op het programma tijdens dit leuke survivalweekend in de Belgische Ardennen staan onder meer een nachtdropping, een voetbaltoernooi, een 30 meter hoge abseil, touwtrekken, boogschieten en een spectaculaire Simi Survival Challenge op het programma. Daarnaast is er veel tijd om lekker met elkaar op te trekken.

De survivalweekenden voor vader en zoon worden georganiseerd in de Ardennen vanaf een eenvoudige camping middenin de bossen. Natuurlijk zorgen we voor een leuke barbecue en voor genoeg tijd met de vaders onder elkaar en de zoons.

In onze ervaring ervaren vooral vaders veel schuldgevoel tegenover hun kinderen en willen ze graag meer tijd doorbrengen. Het is echter, zeker als je kinderen al wat ouder zijn en misschien studeren, of na een scheiding bij de moeder wonen, niet zo makkelijk om echte prive-tijd met elkaar te hebben. Met alle sociale verplichtingen en drukte is het makkelijk om langs elkaar heen te leven en weinig echte tijd voor elkaar te maken.

Deelnemers aan onze survivalweekenden voor vaders en zoons zijn na afloop vooral heel erg enthousiast over hoe goed ze elkaar hebben leren kennen. Er worden onvergetelijke ervaringen gedeeld en gebouwd, waar zowel vader als zoon nog heel lang met heel veel plezier naar terug zullen kijken.

In 2013 organiseren we deze actieve weekenden met hemelvaart ( 9 tot en met 12 mei 2013 ) en pinksteren ( 17 tot en met 20 mei ).

Alle jongerenreizen en vader/zoon survivals worden begeleid door onze ervaren reisleiding en is tot in de puntjes georganiseerd. Tijdens deze aciteve weekenden kun je rekenen op een goede en grondige uitleg, fijne tenten om in te slapen en goede veldbedden. Ook eten en drinken is grotendeels verzorgd, een prettig idee.

 Over de Auteur

Simi Reizen is organisator van geheel verzorgde actieve jongerenvakanties in heel Europa

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Nooit meer vliegen
Nooit meer vliegen

€ 22,95
Toon product

De jongen die zijn vader naar Auschwitz volgde
De jongen die zijn vader naar Auschwitz volgde

€ 16,99
Toon product

IJzige val
IJzige val

€ 22,99
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo