FB pix Vakantie Andalusië - Camera klaar? Kom in actie! - Artikelpost

Vakantie Andalusië - Camera klaar? Kom in actie!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1173 | Aantal woorden: 559 | Datum: | 0 commentaar

 

Terwijl Nederland deze dagen volop geniet van een Indian Summer duurt de nazomer in Andalusië nog tot ver in november en vaak zelfs langer. Deze tijd van het jaar biedt behalve aangename temperaturen ook volop mogelijkheden voor actie. Maar ook voor een relaxte stedentrip naar werelds Sevilla, adembenemend Cordoba, bohemien Granada of bruisend Malaga is het najaar in Andalusië the place to be. Ook voor een nazomers bruintintje.

 

Vakantiehuizen in Andalusië

Alle logeeradressen, hotels, appartementen en vakantiehuizen in Andalusië van Ontspanjehier zijn prima startpunten voor een actieve najaarsvakantie. De meeste Bed and Breakfasts in Andalusië hebben bovendien een uitgebreid activiteitenprogramma voor de bezoeker klaar liggen. Van prachtige wandel- en fietsroutes tot fotocursussen op maat tot inspirerende verwenweken voor vrouwen en vriendinnen. Ook op culinair gebied zijn er volop mogelijkheden, zoals kook- en tapasworkshops, een bezoek aan een eeuwenoude (sherry)bodega, een tapastour of een bezoek aan een olijfoliefabriek. Maar ook een zeiltocht op de Mediterranee, een middag abseilen, parapenten of zweten in een zwavelbad behoort tot de mogelijkheden. Andalusië heeft het allemaal, Ontspanjehier maakt het mogelijk.

 

Bibberen bij El Chorro

Kleine spelonken, eindeloze rotsformaties, diepe ravijnen, steile berghellingen, diepe grotten. Ook dat is Andalusië naast tapas, flamenco, feria´s en fiësta´s. De Garganta del Chorro bijvoorbeeld  is een diepe kloof nabij de stuwmeren van Ardales die wordt omringd door honderden meters steile rotswanden. Alleen al bij de aanblik ervan krijg je hoogtevrees: de Camino del Rey is een duizelingwekkend wandelpad, ooit  aangelegd voor de bouw van een stuwdam, later een uitdaging werd voor waaghalzen en bergbeklimmers. Tegenwoordig is het pad verboden terrein voor wandelaars en klimmers, maar de omliggende meren en wandelpaden houden je als bezoeker met gemak een hele dag zoet.
Over de Auteur

Meer informatie over deze en andere activiteiten en bijpassende vakantiehuizen, bed and breakfasts, hotels en appartementen van Ontspanjehier zijn te vinden op de website www.ontspanjehier.com. Rechtstreeks contact opnemen via de website kan natuurlijk ook.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

time to momo - Andalusie
time to momo - Andalusie

€ 19,99
Toon product

Capitool reisgidsen - Sevilla & Andalusië
Capitool reisgidsen - Sevilla & Andalusië

€ 28,99
Toon product

Wat & Hoe reisgids - Andalusië
Wat & Hoe reisgids - Andalusië

€ 10,49
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo