FB pix Vakantie Andalusie - Artikelpost

Vakantie Andalusie

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 3087 | Aantal woorden: 679 | Datum: | 0 commentaar

Andalusië vakantie

Zuid Spanje, daar kunt u goed terecht voor een heerlijke ontspannen en alles verwennende vakantie Andalusië. Zon, zee, strand, bergen staan voor genieten maar herbergt ook fantastische cultuur uit vergane tijden. Andalusië heeft voor de gevarieerde toerist van alles te bieden. Luieren of actief aan het strand of juist erop uitgaan en de wilde natuur te aanschouwen. Uiteraard komt u als toerist de diversiteit van de Spaanse cultuur tegen, en dat uit zich ook in het eet en drink gelach. Uitgaan kunnen de Spanjaarden als de beste, het uitgaansleven is dan voor jong en oud zeer bruisend.

Actief Spanje

Andalusië heeft een uitgestrekte bergketen en een zeer uitgestrekte vallei waar u verschillende actieve sporten kunt doen onder de Spaanse zon. Zo kunt u aan bergbeklimmen doen, raften, abseilen, of actief tussen hotels gaan wandelen in de wilde natuur. Andalusië biedt vele mogelijkheden voor u als toerist om actief bezig te zijn. Uw bagage wordt dan uiteraard netjes nagezonden terwijl u geniet van intensieve Spaanse sporten en activiteiten. Na een lange dag van hiken of actief bezig te zijn kunt u lekker na genieten in of bij één van de vele watervallen waarmee u tot rust kunt komen.

Tapas’ en wijn

Spanje staat bekend om zijn heerlijke gerechten en tapas’. Tapas’ zijn Spaanse specialiteiten waarbij kleine gerechten van plaatselijke ingrediënten tot een heerlijke Spaans aperitief worden gemaakt. Tapas’ worden dan ook gewoonlijk gegeten in combinatie met een heerlijke bier of wijn. Er zijn dan ook duizenden verschillende soorten tapas’ dus een bezoek aan Spanje houdt dan ook in dat u heerlijk door kunt blijven proeven van plaatselijke ingrediënten zippend aan een plaatselijk wijntje. Heerlijk om tapas’ te eten bij de traag ondergaande Spaanse zon. De nacht kan dan ook nog lang doorgaan wat voor u aanleiding kan zijn om ook te genieten van het Spaanse uitgaansleven.

Van paragliding tot duiken

Onder de Spaanse zon kunt u makkelijk een mooi kleurtje krijgen. De Costa del Sol en andere zuid Andalusische stranden bieden dan ook uitgebreid de mogelijkheid om te genieten van het strand. Niet alleen aan het strand liggen, maar u kunt dit combineren met veel strand en water pret. Paragliding boven het strand, zelf de waterscooter besturen, surfen maar ook duiken is een van de mogelijkheden. De Middellandse Zee is zeer transparant en dus geliefd bij duikers. Er ligt dan ook een geheel andere Spaanse wereld onder de zeespiegel. Daar komt bij dat u gewoonlijk zonder speciale apparatuur kunt duiken aangezien het heldere water voldoende licht doorlaat tot een redelijke diepte, waarnaast het water van de Middellandse Zee goed op temperatuur is.

Cultuur in Andalusië

Spanje heeft in vele honderden jaren een rijke cultuur geschiedenis verworven aangezien Kelten, Grieken, Romeinen, Moren en Arabieren afwisselend in Spanje hebben gezeten. Dat kunt u dan ook terug zien in de zeer rijke bouwwerken uit de oudheid. Verschillende typen bouwwerken uit verschillende tijden staan dan ook vaak kris kras door elkaar, wat dan ook een speciaal extraatje geeft aan hoe de Spaanse cultuur in elkaar steekt. Verschillende invloeden van buitenaf hebben Spanje dan ook een zeer diverse cultuur gemaakt en dat kunt u in uw reis dagelijks zien. Wilt u dan ook genieten van een heerlijke interessante cultuur reis in combinatie met het ervaren van Spaans verwennerij, neem dan contact op met een door RTL4 aangerade Nederlands hotel. Hotel Puerto Peral is een van de mooiste gelegen Andalusie hotels

 Over de Auteur

Mijn naam Bas O. en ik ben een recensent voor Hotels in zowel Nederland als daar buiten.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo