Vakantie beginnen op vliegveld Eindhoven - Artikel Post - Artikel Marketing

Vakantie beginnen op vliegveld Eindhoven

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: zorg2013
Gezien: 710 | Aantal woorden: 593 | Datum: Wed, 13 Mar 2013 | 0 commentaar

Regionale vliegvelden worden steeds populairder en dat is niet zonder reden. Uw vakantie laten beginnen op een vliegveld bij u in de buurt geeft een stuk minder stress. Het is niet zo moeilijk om een betaalbare parkeerplek te vinden, het vliegveld is een stuk overzichtelijker dan bijvoorbeeld Schiphol en bovenal is de reistijd natuurlijk een stuk korter.

In Nederland vindt u een viertal regionale luchthavens die worden gebruikt voor vakantievluchten. Het gaat om de vliegvelden van Eelde (met als officiële naam Groningen Airport Groningen), Rotterdam (officieel Rotterdam The Hague Airport en vroeger werd dit vliegveld Zestienhoven genoemd), Beek bij Maastricht (Maastricht Aachen Airport) en Eindhoven (Eindhoven Airport).

Vanaf het vliegveld van Eindhoven kunt u naar een groot aantal bestemmingen vertrekken. Geniet u het liefst van een vakantie in de zon dan reist u vanaf Eindhoven naar Spanje, Portugal, Griekenland of Turkije.

Ook wintersport is vanaf Eindhoven mogelijk. U kunt met Transavia naar Innsbruck en Salzburg in Oostenrijk reizen. Ook is het mogelijk om met prijsvechter Ryanair naar Bergamo in Italië te vliegen. Vanaf dit bij Milaan gelegen vliegveld bereikt u makkelijk diverse skioorden in Italië en Zwitserland.

Bezoekt u liever een stad dan is dat ook mogelijk vanaf Eindhoven. Verschillende low-budget maatschappijen zoals Ryanair, CityJet, Wizz Air en Transavia vliegen naar maar liefst 27 bestemmingen in Europa en zelfs Afrika. Een kleine greep uit de mogelijkheden: Barcelona, Berlijn, Bordeaux, Dublin, Girona, Kopenhagen, Londen, Madrid, Milaan, Nice, Rome, Stockholm en Venetië.

U ziet dat vliegen vanaf Eindhoven voor wat betreft mogelijke bestemmingen bijna niet onderdoet voor vliegen vanaf Schiphol! Daarnaast profiteert u van de lage parkeertarieven. Het goedkoopst is parkeren op de parkeerplaatsen P4 of P5. P4 is overdekt parkeren en u bent in ongeveer 7 minuten lopen bij de terminal. Vanaf parkeerplaats P5 is het tussen de 6 en 7 minuten lopen tot de terminal. Een paar voorbeelden van de tarieven (geldig voor zowel P4 als P5): 5 dagen € 44, 8 dagen € 53 en 10 dagen € 59. Bovendien kunt u zonder extra kosten een plekje reserveren.Over de Auteur

Vliegenvaneindhoven.nl geeft u een selectie van reizen met vertrek vanaf Eindhoven.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[389 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo