Vakantie Bonaire Reistips voor niet-duikers: te paard in de azuurblauwe Caribische Zee! - Artikel Post - Artikel Marketing

Vakantie Bonaire Reistips voor niet-duikers: te paard in de azuurblauwe Caribische Zee!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 354 | Aantal woorden: 390 | Datum: | 0 commentaar

Het tropische eiland Bonaire, samen met Curaçao en Aruba onderdeel van de ABC-eilanden en sinds 2010 een Bijzondere Gemeente van Nederland, is zeer geliefd bij, vooral, sportduikers. Bonaire heeft voor vakantiegangers veel meer te bieden dan duiken alleen. Heb je tijdens je vakantie bijvoorbeeld  wel eens op een zwemmend paard gezeten in de Caribische Zee?

Rancho Washikemba is een paardenranch gelegen aan de ruige oostkant van het eiland. Uitbaters Bregje en Marc hebben als enigen op het eiland alle vergunningen om de tochten, lessen en andere activiteiten met paarden, uit te voeren. Ze organiseren groepsrijlessen of privélessen en zelfs de allerkleinsten kunnen bij hen terecht voor een kennismaking met de paardensport: het ponystappen.

Marc en Bregje kunnen in overleg met onze gasten een speciaal arrangement voor de vakantie op Bonaire samenstellen, met bijvoorbeeld een privéles, 3 groepslessen en een trektocht, tegen een gereduceerd tarief.

De twee trektochten die Rancho Washikemba organiseert zijn echt geweldig!

De Kunuku-tocht is een prachtige rit over de zandwegen van het achterland van Bonaire. Je komt langs prachtige uitzichtpunten en bij deze tocht kan er ook gedraafd en gegaloppeerd worden!

De Lagoen-tocht is echt heel bijzonder, want tijdens deze rit gaan de paarden in stap langs de ruige oostkust naar de prachtige baai Lagoen, waar met de paarden wordt gezwommen en gespeeld in de azuurblauwe zee. Vergeet je zwemkleding niet!

De ranch ligt in redelijk afgelegen gebied, waardoor je hoe dan ook een auto nodig hebt om er vanaf je vakantiewoning te komen. De vakantiewoning Bonaire van Sunwise die het dichtst in de buurt van Rancho Washikemba ligt, is het gezellige Cas Cissie aan de boulevard van Kralendijk.

Kortom: Sunwise Bonaire adviseert haar gasten die een dag niet willen duiken, of de vakantiegangers die naar Bonaire zijn gekomen voor haar natuurschoon, te paard kennis te maken met de ruige oostkant van dit mooie eiland.Over de Auteur

Ron Opdam is mede-eigenaar van Sunwise Bonaire en Sunwise Nieuwbouwbonaire. Vanuit zijn hoedanigheid als verhuurder en beheerder van vakantiewoningen en verkoopmakelaar van nieuwbouwwoningen op Bonaire, schrijft hij als ervaringsdeskundige over deze mooiste gemeente van Nederland. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo