Vakantie in Corsica - Artikel Post - Artikel Marketing

Vakantie in Corsica

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Danny89
Gezien: 132 | Aantal woorden: 343 | Datum: Mon, 26 Feb 2018 | 0 commentaar

Met de zomermaanden voor de deur boeken steeds meer mensen hun vakantie. Waar ga jij dit jaar heen? Boek een vakantie naar Corsica! Dit eiland heeft je veel meer te bieden dan veel mensen denken. 

 

Waarom een vakantie naar Corsica boeken? 

Er zijn verschillende redenen om dit jaar voor een Corsica vakantie te kiezen. Onder meer het klimaat op dit eiland spreekt in het voordeel van Corsica. Met een zomers zonnetje en temperaturen van rond de 30 graden heb je hier alle ruimte om tot laat buiten te zitten, of aan het strand te liggen. Over strand beschikt Corsica genoeg! Net als over natuur, zoals het typerende kalksteen op dit eiland. Op het eiland vind je verschillende bezienswaardigheden, naast het grote aantal knusse restaurantjes. Zo heb je alle ruimte om je vakantiedagen af te sluiten met een Corsicaans diner. 

Bezienswaardigheden op Corsica 

Tijdens een Corsica vakantie hoef je je absoluut niet te vervelen, ook niet als je niet van lange stranddagen houdt. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Bonifacio, een stad in het zuiden van dit eiland. Bonifacio staat bekend om zijn kenmerkende kalksteenkliffen, maar heeft veel meer te bieden dan dat. Naast Bonifacio kun je tijdens een vakantie op Corsica ook een bezoek brengen aan Ajaccio, de hoofdstad van dit eiland. Of wat te denken van de schilderachtige huisjes in Bastia? 

Nog niet zat van het bekijken van steden op Corsica? Breng in dat geval een bezoek aan de chique kustplaats Calvi, of ga naar het natuurreservaat Scandola voor een mooie wandeling. Mogelijkheden tot het maken een wandeling zijn er overigens genoeg tijdens je Corsica vakantieOver de Auteur

Danny van den Berg is een echte levensgenieter die de fijnere dingen in het leven opzoekt en deze deelt met zijn schrijven.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[299 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[111 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[98 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo